NADIA GHULAM I JOSEP LLUÍS BARONA, PROTAGONISTES AQUEST MES D’ABRIL DE L’AULA DE LITERATURA DE LA UNIVERSITAT

NADIA GHULAM I JOSEP LLUÍS BARONA, PROTAGONISTES AQUEST MES D’ABRIL DE L’AULA DE LITERATURA DE LA UNIVERSITAT

L’Aula de Literatura de la Universitat de València ha programat dues tertúlies aquest mes d’abril amb l’escriptora Nadia Ghulam i l’escriptor i historiador de la ciència en la Universitat de València Josep Lluís Barona.

Dimarts, dia 26 d’abril, a les 17 hores, el hall de la Facultat de Dret, en el Campus dels Tarongers, acollirà una tertúlia amb l’escriptora Nadia Ghulam. Sota el títol ‘Ser refugiada: sobreviure en l’adversitat’, l’autora parlarà sobre la situació a Afganistan després del retorn dels talibans al govern de Kabul i de la seua aventura personal com a refugiada plasmada en les seues diferents novel·les. El debat, que s’emmarca en el programa de la Universitat de València, ‘Cultura als campus’, comptarà amb la participació de Javier Palao, degà de la Facultat de Dret; Fernando Flores, director de l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València; i Cristina García Pascual, responsable de l’Aula de Literatura, com a representants de les unitats organitzadores de l’acte. L’entrada és lliure i l’aforament limitat.

D’altra banda, dijous 28 d’abril, a les 19 hores, Josep Lluís Barona participarà en un col·loqui amb motiu de la publicació de la seua última novel·la: Nura. En el debat, que tindrà lloc en l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau, participaran la periodista de la Universitat de València Magda Ruiz Brox i la responsable de l’Aula de Literatura de la Universitat, la catedràtica Cristina García Pascual. Nura, el nom que els navegants fenicis van donar a l’illa de Menorca, narra l’itinerari d’un escriptor que torna des d’Oslo a la ciutat de la seua infantesa per a inaugurar un màster d’humanitats. Allí es retroba amb el seu passat construint un itinerari introspectiu, una anàlisi minuciosa de la condició humana, on es difuminen els límits entre realitat i ficció. L’entrada és lliure

error: Content is protected !!