Albaida obri una oficina de transformació digital gratuïta per a empreses i persones autònomes

Albaida obri una oficina de transformació digital gratuïta per a empreses i persones autònomes

El projecte compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de València.

Donant continuïtat a la jornada on-line en la que es va arrancar des d’Albaida al cicle de Jornades de Territori Digital a la província de València, impulsat per la Cambra de Comerç de València i la Diputació de València, des del pròxim 16 de juny i durant dues vegades al mes (el dimecres de matí) fins a finalitzar l’any 2021, l’agència ARA (Activació i Recuperació d’Albaida) de l’Ajuntament d’Albaida comptarà amb personal Tècnic de la Cambra de Comerç de València desenvolupant tasques d’assessorament en Transformació Digital.

Es posa en marxa així un servei totalment gratuït a l’empresariat, una Oficina Local de Transformació Digital, on es podrà trobar suport en informació sobre ferramentes de gestió, ajudes, proveïdors, com elaborar un Pla de Digitalització per a l’empresa, web i xarxes socials, etc.


Josep Antoni Albert i Quilis, Alcalde d’Albaida ens conta que “s’enceta aquesta col·laboració amb Cambra de Comerç de València amb molta il·lusió i amb l’esperança de poder ajudar a moltes empreses i comerços d’Albaida i la seua comarca en la transformació digital del seu negoci”. Des d’aquest departament s’anima a participar a tot l’empresariat i a difondre aquesta informació amb aquelles empreses que pensen que els puga interessar. Es farà atenció presencial amb una durada màxima d’hora i mitja, i caldrà fer reserva de cita a través de l’agència amb el correu ara@albaida

error: Content is protected !!