“BLOWING” CIA. MÚCAB DANS AL TEATRE ECHEGARAY D’ONTINYENT

“BLOWING” CIA. MÚCAB DANS AL TEATRE ECHEGARAY D’ONTINYENT

Diumenge 16 de maig, a le 18:00 hores

“A Blowing viurem el viatge d’una petita espora que té una missió: complir el desig de la Yuri.

Un viatge a través del vent, ple d’aventures i situacions en les quals trobarem les respostes a un seguit de preguntes… O no.

Un espectacle visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.”


Blowing – Múcab Dans

En aquest moment, milions de desitjos volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres: bufant espelmes pel nostre aniversari, veient passar una estrella fugaç, bufant una pestanya, tirant una moneda a un pou o bufant una flor de dent de lleó. En molts moments de la nostra vida demanem un desig, però…

On van aquests desitjos?

Acaben complint-se?

En Blowing viurem el viatge d’una petita espora que vol complir el desig de Yuri. Un viatge a través del vent, ple d’aventures, en el qual trobarem respostes per a totes aquestes preguntes.

Un espectacle visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens faran alçar el vol cap a un món fantàstic, màgic i absurd.
Múcab Dans és una companyia que crea espectacles pluridisciplinaris per a trobar un llenguatge propi, amb l’objectiu de fer arribar al públic les arts del moviment. Treballa amb tecnologies interactives per a donar una nova dimensió escènica, buscant una nova visió de la dansa i de la manera de comptar coses.

error: Content is protected !!