CLARA PEYA I SENIOR I EL COR BRUTAL A L’ESPLAI IVAM ALCOI

CLARA PEYA I SENIOR I EL COR BRUTAL A L’ESPLAI IVAM ALCOI

CLARA PEYA

Divendres 25 juny, a les 20 h

Pati de l’IVAM CADA ALCOI

Pianista i compositora, Clara Peya és considerada una de les creadores més originals i úniques que han sorgit en els últims temps en l’escena musical del país. Una biografia frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme.

Musicalment, Clara Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, en què manté com a centre de gravetat el piano. Ella és energia i sentiment en estat pur, i en aquest concert la podrem veure sola davant el piano jugant amb les tecles i amb sintetitzadors, per a generar eixa atmosfera tan única i inclassificable.

Clara Peya fa un recorregut per la seua carrera musical i adapta temes ja publicats en discos anteriors i en presenta també uns altres d’inèdits.

SENIOR I EL COR BRUTAL

Divendres 2 juliol, a les 20 h

Pati de l’IVAM CADA ALCOI

Landete (Sènior) va fundar aquest projecte musical en 2007 i, des del principi, es va fer acompanyar pels músics del Cor Brutal, de caràcter polifacètic. En el seu estil són recognoscibles les influències del country alternatiu i del folk americà amb cançons cantades en valencià. Per eixe motiu, i com afirmen ells mateixos, fan composicions «a l’estil de la valenciana, és a dir, música americana, però de València». Al llarg de la seua carrera han editat els treballs L’experiència gratificant (2009), Gran (2011), València, Califòrnia (2013), El poder del voler (2014) i Valenciana Vol. 1 (2017).

En formació de duo, el públic podrà gaudir d’un repàs als més de 10 anys de trajectòria de la banda amb sons de fusta, tecles i cordes. Segons Sènior, «es tracta d’anar a l’arrel per a fer que les cançons parlen de tu a tu amb l’oïdor i, així, augmentar la interacció d’una manera íntima i directa». D’aquesta manera, exhibiran una sensibilitat més europea i menys ianqui, a l’estil d’«Ute Lemper, Kurt Weill o Edith Piaf», afig el cantant.

error: Content is protected !!