COMENÇA «ARRELS» LA GIRA DE PEP GIMENO “BOTIFARRA”

COMENÇA «ARRELS» LA GIRA DE PEP GIMENO “BOTIFARRA”

La primera gira programada de Pep Gimeno “Botifarra”, arranca en Sueca este 24 d’abril amb el guitarrista Miquel Pérez. La gira que començava en gener, es va ajornar després d’haver aconseguit vendre en menys d’una setmana totes les entrades.

Tant Pep Gimeno “Botifarra” com les i els “Invisibles”, que és com es fan anomenar les persones que treballen colze a colze amb el “cantaor” de La Costera, van decidir plaçar-la de forma conscienciada (després de reunir-se amb l’Ajuntament de Sueca).

L’equip de treball de Pep Gimeno “Botifarra”, porta des del mes de setembre estudiant i analitzant les mesures de seguretat de prevenció i contenció del COVID-19, intentant crear la primera gira post pandèmia portant a terme per exemple accions com les mesures de desinfeccions del vehicles, zones de treball (com oficines, auditoris, teatres…), a més d’haver estat dissenyant els protocols pertinents per als assistents als concerts i exigint mesures de seguretat a totes les entitats amb les que col·laboren.

Asseguren que “ARRELS” és una gira segura, tal i com ho és la cultura. Però creuen que ara mateix no és el millor moment per a actuar a Sueca, degut a les dades oficials de contagis. “La nova situació ho demana, per la seguretat de Pep, del seu guitarrista Miquel Pérez, de les artistes convidades, dels Invisibles, del públic assistent (també dels seus i els nostres familiars) i per tant, per la seguretat de la població de Sueca.”

L’anunci de l’ajornament del concert inaugural de gira, es va emetre des del perfil oficial de “Botifarra” a totes les seues xarxes socials després de comunicar-ho a l’Ajuntament de Sueca: “Anirem més avant. Però el concert no serà el mateix… Serà millor: Per les immenses ganes que tinc de vore-vos, de cantar-vos i de demostrar una vegada més que la segura és segura i que la cultura cura

error: Content is protected !!