CULTURA DE LA GENERALITAT PORTA EL CIRCUIT SONORA A BOCAIRENT, CAPITAL CULTURAL VALENCIANA

CULTURA DE LA GENERALITAT PORTA EL CIRCUIT SONORA A BOCAIRENT, CAPITAL CULTURAL VALENCIANA

  • El Teatre Avenida de Bocairent acollirà durant tot el mes de novembre un seguit de propostes musicals valencianes de tots els estils
  • Divendres 5 de novembre la programació comença amb el doble concert de cançó d’autor d’Eva Gómez i Verdcel

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, es trasllada durant tot el mes de novembre a Bocairent, capital cultural valenciana 2021, on tindran lloc sis concerts de propostes musicals valencianes de tots els estils.

Divendres 5 de novembre a les 19.30 hores es farà al Teatre Avenida el concert inaugural del cicle, una doble proposta de cançó d’autor, amb Eva Gómez i Verdcel, ambdós finalistes dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2020.

L’endemà, dissabte 6 de novembre, serà el torn de Christian Penalba, que va ser finalista en els Premis Carles Santos 2020 en la categoria de millor disc de música d’arrel tradicional i que actuarà al Teatre Avenida a les 19.30 hores.

Els altres artistes que passaran per Bocairent al mes de novembre són la música de fusió i mestissatge de Jamaican Jazz Lovers, el ‘jazz’ de Manolo Valls i les propostes de música familiar de Dani Miquel i Marcel el Marcià. 

Circuit Sonora

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d’octubre a març: amb el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo’roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web ‘circuitsonora.com’, on també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.

error: Content is protected !!