DEPEDRO EN CONCERT I ‘LA REINA DEL ARGA’ DONEN LA BENVINGUDA AL 2023 EN L’ARNICHES

Estefanía de Paz Asín, Premi FETEN 2022 a la millor interpretació, presenta en l’Arniches ‘La reina del Arga’

Depedro en format acústic estarà a l’Arniches el dissabte 14 de gener a les 20.30 hores

Cultura de la Generalitat dona la benvinguda al 2023 a Alacant amb dues grans cites en el Teatre Arniches el 13 i 14 de gener.

La delegada de l’Institut Valencià de Cultura, Alicia Garijo, ha destacat que: “El Teatre Arniches arranca el trimestre amb un programa de luxe que és el reflex de tot el que podrem gaudir la resta de la temporada. Depedro i Estefanía de Paz Asín són dos grans en l’escenari, cadascun en la seua disciplina”.

El divendres 13 de gener a les 19.30 hores, en el marc de la programació de ‘Per a tots’, arriba a Alacant ‘La reina del Arga’ d’Estefanía de Paz Asín, que també dirigeix i interpreta aquesta peça, per la qual ha rebut el Premi FETEN 2022 a la millor interpretació.

Aquest espectacle combina diferents arts i tècniques, com són la narració, la interpretació, el teatre d’objectes, l’il·lusionisme, les arts plàstiques i el circ, i ens parla de la història de les arts circenses i les tècniques com el funambulisme a través de Remigia Echarren, la reina de l’Arga.

La reina de l’Arga va ser una dona excepcional, funambulista, artista, coneguda en la Pamplona d’entre segles XIX i XX, la llegenda de la qual va fer que durant un temps totes les gates de Pamplona s’anomenaren Remigia.

El dissabte 14 de gener a les 20.30 hores, Depedro es presenta en el Teatre Arniches en format acústic abrigallat per la seua inseparable guitarra i la seua veu profunda adobada en escenaris dels cinc continents. En el concert interpretarà cançons dels seus dos últims discos: el d’estudi ‘Máquina de piedad’ i el directe ‘Antes de que anochezca’. Cançons que s’inspiren en ritmes d’arrel llatinoamericana, africana, estatunidenca, mediterrània i transfronterera. Les seues melodies recullen ressons d’altres cultures i les seues lletres reflecteixen experiències humanes universals que ens uneixen en contraposició amb les fronteres que ens separen.

Els seus discos s’han publicat en més de 30 països. Les seues col·laboracions amb músics de diferents idiomes i cultures són un dels segells d’identitat de l’artista.

error: Content is protected !!