EL CICLE ‘MÚSICA AL PRINCIPAL’ TORNA A LA PRIMAVERA AMB AUXILI I SMOKING SOULS

Auxili oferiran un concert especial al Teatre Principal de València el 25 d’abril per a commemorar el Dia de les Corts Valencianes

Smoking Souls faran l’única parada a València de la seua gira ‘Flors i finals’ el dissabte 13 de maig

El Teatre Principal de València acollirà dues noves cites del cicle ‘Música al Principal’ en dates primaverals. El grup de ‘reggae’ Auxili oferirà un concert especial al Principal el dimarts 25 d’abril, a les 20.00 hores, per a commemorar el Dia de les Corts Valencianes. La segona cita musical vindrà de la mà de Smoking Souls, que oferiran al Principal l’única parada de la seua gira ‘Flors i finals’, el dissabte 13 de maig, a les 20.00 hores.

Els anys de música, amistat i lluita d’Auxili han culminat amb la publicació de ‘Guaret’, el seu quart disc, en el qual, amb el ‘reggae’ i la música jamaicana com a font d’inspiració primera, el grup d’Ontinyent signa l’àlbum més conceptual que han fet fins al moment: un cant a la terra i les arrels que va ser finalista als Premis Carles Santos 2022. Ara, Auxili arriben al Principal de València per a commemorar una data destacada, el 25 d’abril, Dia de les Corts Valencianes, amb la seua proposta potent i festiva.

Per la seua banda, Smoking Souls arriben al Teatre Principal amb la gira ‘Flors i finals’, abans de la parada indefinida que farà la banda el 2024. L’única parada de la gira a la ciutat de València portarà els quatre músics de Pego a l’escenari del carrer de les Barques en un concert excepcional amb un repertori nou i un espectacle molt especial. Smoking Souls tanquen una etapa en la seua carrera musical, després d’aconseguir múltiples guardons amb el seu últim disc, ‘La cura’, i ho fan amb una gira especial que enguany passarà per alguns dels grans festivals estatals i que conclourà al Wizink Center de Madrid.

error: Content is protected !!