EL CIRCUIT SONORA PORTA JAMAICAN JAZZ LOVERS A BOCAIRENT

EL CIRCUIT SONORA PORTA JAMAICAN JAZZ LOVERS A BOCAIRENT

  • El Teatre Avenida de Bocairent acollirà durant tot el mes de novembre un seguit de propostes musicals valencianes de tots els estils

  • Divendres 12 de novembre arribaran Jamaican Jazz Lovers amb la seua proposta de fusió i mestissatge

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, fa parada durant tot el mes de novembre a Bocairent, capital cultural valenciana 2021, amb sis concerts.

Divendres 12 de novembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc al Teatre Avenida el concert de Jamaican Jazz Lovers, una proposta de ‘reggae’, ‘ska’ i més ritmes caribenys fusionats amb improvisacions i melodies jazzístiques que aglutina músics de diferents procedències estilístiques i construeix un llenguatge propi de mescla i personalitat. ‘Titan’ va ser el seu primer disc d’estudi, que va ser finalista dels Premis Carles Santos 2020 en la categoria de fusió i mestissatge.

Els altres artistes que passaran per Bocairent el mes de novembre són el ‘jazz’ de Manolo Valls i les propostes de música familiar de Dani Miquel i Marcel el Marcià.

Circuit Sonora

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, i ara torna a la carretera d’octubre a març. Amb el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo’roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha estat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora pot consultar-se en el web circuitsonora.com, en què també poden comprar-se les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.

error: Content is protected !!