EL FESTIVAL ENSEMS CONVOCA LA SISENA EDICIÓ DEL TALLER DE CREACIÓ SONORA

EL FESTIVAL ENSEMS CONVOCA LA SISENA EDICIÓ DEL TALLER DE CREACIÓ SONORA

La convocatòria s’adreça a compositors i compositores nacionals i internacionals, que s’hi podran inscriure telemàticament fins al 2 de juny

Els tallers tindran lloc durant la 45a edició del Festival Ensems, del 15 al 24 de setembre

Ensems, el festival dedicat a les músiques inusuals i l’experimentació sonora, convoca la sisena edició del Taller Ensems de Creació Sonora per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 45a edició del festival, que tindrà lloc a la ciutat de València entre els dies 15 i 24 de setembre de 2023.

El Taller Ensems de Creació Sonora s’adreça principalment a estudiants menors de 35 anys que actualment cursen estudis de grau superior o màsters en composició, o professionals que acrediten haver conclòs la seua formació superior durant els darrers dos anys.

Se seleccionaran un total de 3 alumnes actius, com a màxim, per cadascun dels tallers. Les peces seleccionades es treballaran en dos tallers, un que durà a terme el Trio Feedback i l’altre per una selecció d’intèrprets de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana; tindran lloc dins de la programació de la 45a edició del Festival Ensems de València.

La data límit per realitzar la inscripció és el 2 de juny de 2023 (inclòs). Per a participar-hi cal omplir el formulari en línia que es troba en el web <ensems.ivc.gva.es>, adjuntant una biografia breu, la partitura d’una obra acabada, un enregistrament d’àudio i la realització final de la partitura o fragments a treballar durant el taller.

El Festival Ensems està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i el Palau de les Arts Reina Sofía, i compta amb la col·laboració de l’INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música, del Ministeri de Cultura); l’Ajuntament de València; el Palau de la Música de València; l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM); ‘CaixaBank escolta València’; la Societat General d’Autors i Editors (SGAE); l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics (ISEACV); el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València; la Diputació de València; la Diputació d’Alacant; Clemente Pianos, ENOA (European Network of Opera Academies); The Ernst von Siemens Music Foundation, i la Fundació Visit València.

error: Content is protected !!