EL GRUP ARTE-SON PRESENTA “IMAGINAL MOVIMENT” EN LA CASA DE CULTURA D’ALCOI

EL GRUP ARTE-SON PRESENTA “IMAGINAL MOVIMENT” EN LA CASA DE CULTURA D’ALCOI

El Grup ARTE-SON presenta la mostra col·lectiva“IMAGINAL MOVIMENT”en la Casa de Cultura d’Alcoi
Organitzada pel Grupo ARTE-SON, amb la Direcció Tècnica d’Antoni Miró i la col·laboració del Ajuntament d’Alcoi, es presenta, a la Casa de Cultura d’Alcoi, l’exposició d’Art contemporani IMAGINAL MOVIMENT, una obra actual d’artistes de diferents territoris d’Espanya: Luciano González i Miguel González en escultura, Juan Antonio Alcántara i Paula Pupo en fotografia i Alberto Illescas, Gema Perales, Joaquín Ivars, Jose Manuel Pérez Cortijo i Ricardo Fernández en pintura.
El Grupo ARTE-SON és una associació avilesa, amb seu al sud de Gredos, que impulsa l’art contemporani en altres llocs d’Espanya, sent l’embrió de la seua activitat les mostres d’Art contemporani que es fan a la vall de Tiétar, de les quals destaca la que es desenvolupa en el Palau de la Mosquera, a Arenas de San Pedro, on enguany s’exposarà la seua XV edició, o la que es desenvolupa en l’Antic Hospital de San Andrés, en la Villa de Mombeltrán, ja en el seu seté any consecutiu.
En la mostra que es presenta a la Casa de la Cultura d’Alcoi, IMAGINAL MOVIMENT, el treball dels artistes s’incardina en diversos gèneres artístics. En tots ells conviuen i dialoguen propostes clàssiques i propostes noves, dins de la tendència habitual de l’art contemporani, per a obrir diferents finestres i camins, tant en la interpretació de l’art, com en les tècniques d’elaboració de l’obra. Les temàtiques d’investigació estètica oscil·len en els límits (enormement fecunds) entre figuració, simbolisme i abstracció. Aquesta triple davantera, decidida intencionadament, permet als artistes una gran llibertat de creació en les seues propostes expositives, la qual cosa redunda en una major riquesa de suggeriment i gaudi per als visitants de l’exposició.
L’exposición col·lectiva IMAGINAL MOVIMENT s’inaugura el dimecres 6 d’abril  a les 20:00 hores, i romandrà oberta fins al 27 de maig de 2022. L’horari de visites és de dilluns a divendres, de 11:30 a 13:30 i de 17:30 a 20.30.

error: Content is protected !!