El professorat de l’IES Josep Segrelles d’Albaida comença la seua aventura europea de la mà del programa Erasmus+

El projecte pretén oferir una millora en la formació, motivació i actualització del personal docent de tots els nivells d’estudis que oferim. Volem formar-nos per a adquirir les eines i actituds necessàries i així poder començar un nou camí. La nostra finalitat és que, en acabar el projecte, els docents participants hagen rebut formació i idees suficients per a poder afrontar des d’un enfocament diferent, i amb perspectiva europea, els reptes que ens trobem tant professorat com alumnat.


Ens formem per a tranformar. Amb aquest projecte volem atendre les necessitats dels nostres docents en tres àmbits clarament diferenciats, encara que, íntimament relacionats: canvi metodològic centrat en la digitalització, promoció d’una consciència mediambiental que ens permeta fer un gir de 180º cap a una vida més verda i, finalment, enfocament inclusiu en el seu sentit més ampli.


Estem encantats de poder participar en l’Erasmus+ i amb moltes ganes de començar aquest projecte. Huit docents es beneficiaran de les mobilitats incloses i de les oportunitats que proporcionarà aprendre a l’estranger, per a seguir millorant la nostra pràctica educativa i la qualitat docent al nostre centre. De la mateixa manera, la participació en l’Erasmus+ ens permetrà avançar cap a la internacionalització educativa de l’IES Josep Segrelles, una senda ja iniciada amb els anteriors projectes Comenius i Erasmus de l’Unió Europea.


Erasmus+ 2021-2027 és el renovat programa de la Unió Europea en els àmbits de l’educació i la formació, joventut i vesport, que ofereix oportunitats a totes les persones i en tots els sectors educatius (Educació Escolar, Formació Professional, Educació Superior i Educació de Persones Adultes).

Aquest nou Erasmus+ és més internacional, més inclusiu, més digital i més ecològic. Dona suport a la transformació digital, la inclusió i la diversitat, a més del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Amb un pressupost de més
de 28.000 milions d’euros, es financiaran projectes de mobilitat i cooperació que sobrepassen les fronteres, relacionats amb l’aprenentatge adreçat a 10 milions de persones de totes les edats i de tots els orígens.

A Espanya, el programa Erasmus+ es gestiona per part del Servicio Español para la Internacionalización de
la Educación (SEPIE), organisme públic adscrit al Ministerio de Universidades que actua com a Agència
Nacional del programa en els àmbits de l’educació i la formació.

error: Content is protected !!