EL TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ ACULL LA PRODUCCIÓ INTERNACIONAL ‘MAZÙT’, DE BARÓ D’EVEL

EL TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ ACULL LA PRODUCCIÓ INTERNACIONAL ‘MAZÙT’, DE BARÓ D’EVEL

La companyia amb seu a França presenta el seu espectacle, dissabte 29 i diumenge 30, en dues sessions úniques

La gira europea de l’orquestra de cambra Camerata Nordica arriba aquest dijous a l’Auditori de Castelló

La Conselleria de Cultura, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), programa, al Teatre Principal de Castelló, aquest cap de setmana, ‘Mazùt’, un muntatge internacional de la companyia francesa Baró d’Evel, que oferirà dues sessions úniques a la capital de la Plana.

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que l’espectacle que es podrà veure coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa “és una combinació de dansa, circ i altres arts escèniques, i està adreçat a tota classe de públic”.

L’obra que presenta la prestigiosa companyia Baró d’Evel, treballada en residència en Mercat de les Flors i el centre de creació L’animal, es va estrenar en el festival Montpellier Danse. En aquest espectacle, Blai Mateu i Camille Decourtye proposen tornar a l’essència natural de l’ésser humà i ho fan partint de l’animalitat i l’instint, conceptes en els quals la companyia s’ha submergit desgranant una poètica intimista, una de les seues senyes d’identitat.

Els sons de la naturalesa i del mateix cos creen universos sonors naturals, com unes gotes de pluja, a més de composicions musicals. La companyia ha buscat la singularitat del projecte, la transformació i el canvi, i, en aquesta peça, ha variat de format, en passar de la carpa a la sala. Precisament ‘Mazùt’ significa, en grec i en rus, ‘canvi’.

Les funcions tindran lloc el dissabte 29 i el diumenge 30 d’abril a les 19.00 hores. La funció de dissabte estarà adreçada als abonats de primavera i públic en general, i la de diumenge, exclusivament a públic general.

Les entrades per a aquestes representacions tenen un preu de 3 a 20 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l’IVC (<https://taquilla.ivc.gva.es/janto/>).

Recordem que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC), s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.

Gira de la Camerata Nordica a l’Auditori de Castelló

L’Auditori de Castelló programa, aquest dijous 27 d’abril, a les 19.30 hores, el concert de la gira internacional de l’orquestra de cambra Camerata Nordica.

L’orquestra gira per tot Europa i compta amb la participació del clarinetista castellonenc Alberto Agut. En aquesta ocasió, s’interpretarà el ‘Concert per a clarinet’ de Carl Nielsen. A més, Andrey Baronov, guanyador del prestigiós concurs Queen Elisabeth 2012, serà el concertino d’aquest fabulós programa, que serà interpretat amb el lideratge artístic d’Agut i Baronov.

error: Content is protected !!