EL TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ S’OMPLI DE DANSA AQUEST DIJOUS AMB ‘MAN RAY’

El cicle ‘Els dijous al Principal’ rep la companyia valenciana Taiat Dansa amb un espectacle de dansa contemporània

L’Auditori de Castelló presenta aquest divendres a les 20.00 hores la banda castellonenca Back to The Hills dins del cicle ‘Territori CS’

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest dijous 2 de febrer a les 19.30 hores al Teatre Principal de Castelló l’espectacle de dansa contemporània ‘Man Ray’ de la companyia valenciana Taiat Dansa.

El cicle ‘Els dijous al Principal’ continua programant obres i espectacles arrelats a les comarques de Castelló. “Creiem que el dijous en un bon dia per a gaudir d’espectacles culturals de primer ordre i per això vam encetar un cicle amb propostes de companyies i professionals que tenen vinculació amb el nostre territori”, ha assenyalat el delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, que ha destacat que “no només teatre passa per aquest cicle, sinó també altres arts escèniques com aquest dijous amb la dansa”.

El ‘Man Ray’ de Taiat Dansa es fixa en la relació fetitxista del fotògraf i les seues muses i, per tant, de totes les relacions entre els artistes homes i les seues models femenines. A vegades inspiren, altres vegades són simples objectes. Relacions extremes, especialment entre els artistes del corrent surrealista, i d’una certa manipulació cap a la imatge, el cos de la dona i la seua sexualitat al llarg de la història de l’art.

En aquesta peça Man Ray es multiplica, apareixen totes les seues identitats de manera obsessiva i reflecteix una estructura de la realitat dictada pels homes. Per les seues regles, pels seus aparells, pels seus ulls fotogràfics.

La idea i direcció de l’espectacle és de Meritxell Barberá i Inma García. Damunt de l’escenari del Teatre Principal tindrem un grup de ball format per 8 persones que són: Valentina Staltari, Joel Mesa, Adrián Ros, Carlos Roncero, Daniel Rodríguez, Vicente Sales, Lara Misó i Diana Huertas.

Les entrades per a aquesta representació tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l’IVC (https://taquilla.ivc.gva.es/janto/). Recordem que es pot obtindre un descompte del 50 % gràcies a ‘Entrada i +’. Quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC s’aconsegueix un tiquet que permet comprar, en les taquilles del Teatre Principal o de l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.

‘Territori CS’ amb el grup Back to The Hills

L’Auditori de Castelló presenta aquest divendres 3 de febrer a les 20.00 hores un nou concert del cicle ‘Territori CS’ amb la banda castellonenca Back to The Hills.

El grup naix a Castelló l’estiu de 2019. Un projecte que comença en format acústic tocant versions de Neil Young o Tom Petty pels bars de la ciutat i que acaba en una banda de ‘power-pop’ i americana amb so dels 70 en format de quintet.


D’aquesta manera, comença el “somni americà” d’un suec, un anglés i tres espanyols establits a Castelló. L’octubre de 2022 van publicar el seu primer àlbum de 14 cançons amb el segell ‘Rock Indiana’, que inclou les 4 cançons del primer EP, 5 nous temes també gravats i 5 temes gravats en directe.

error: Content is protected !!