EL TEATRE PRINCIPAL DE VALÈNCIA PRESENTA ‘DELICADES’

‘Delicades’, una coproducció de T de Teatre i Festival Grec, arriba al Teatre Principal del 3 al 5 de febrer

L’obra conta una història de fragments sense una relació  aparent, però que conformen un univers propi, amb una mirada humorística de la realitat

El Teatre Principal de València acull del 3 al 5 de febrer l’obra ‘Delicades’, una coproducció de T de Teatre i Festival Grec, dirigida per Alfredo Sanzol.

Amb la constant de l’humor que caracteritza les produccions de T de Teatre i del director Alfredo Sanzol, ‘Delicades’ configura un univers construït de fragments i elements que aparentment no tenen relació: un roser que havia mort ressuscita sobtadament, un pare es vol fer amic de la seua filla en Facebook, unes germanes acomiaden el germà que se’n va a la guerra… ‘Delicades’ és una història d’històries, de vegades no tan fràgils ni delicades.

‘Delicades’ es va estrenar el 2010 al Teatre Poliorama de Barcelona, dins de la programació del Grec Festival i, posteriorment, el muntatge es va veure al Teatro Español de Madrid, i va fer una gira que el va portar per teatres de tot l’Estat i per festivals internacionals de Colòmbia, Equador, Santo Domingo i París, on va assolir un gran èxit de crítica i de públic. En el temps transcorregut des de la seua escena, ‘Delicades’ ha dut a terme 181 funcions i ha sigut vista per 57.000 espectadors.

‘Delicades’ està interpretada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Jordi Rico, Albert Ribalta i Àgata Roca. Compta amb l’escenografia i el vestuari d’Alejandro Andújar i la caracterització, d’Eva Fernández.

error: Content is protected !!