EL TEATRE RIALTO ACULL L’ESTRENA DE L’ESPECTACLE DE DANSA DE PAULA SERRANO ‘SEXY SUGGESTION’

EL TEATRE RIALTO ACULL L’ESTRENA DE L’ESPECTACLE DE DANSA DE PAULA SERRANO ‘SEXY SUGGESTION’

Aquest espectacle es podrà veure del 5 al 8 de maig

La jove coreògrafa Paula Serrano escull la seducció per a suggestionar l’escena

El Teatre Rialto continua amb la temporada d’exhibició de companyies valencianes amb l’estrena de l’espectacle de Paula Serrano ‘Sexy suggestion’ que es podrà veure en aquest escenari del 5 al 8 de maig.

‘Sexy suggestion’ és un espectacle de dansa que gira al voltant de l’atracció cap al misteriós, cap al desconegut que ens crida. Què ens ocorre quan mirem el món des del punt cec i el miratge?

La producció ha sigut possible gràcies al suport de l’Institut Valencià de Cultura, l’Institut del Teatre CSD, i l’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell.

‘Sexy suggestion’, interpretada per Isabel Álvarez, Marta Santacatalina i Clementine Telesfort, dansa l’atracció cap al desconegut. “La seducció ens embadaleix, com se sap, no solament pel que s’hi mostra, sinó també pel que s’hi oculta. Què ens ocorre quan mirem el món des del punt cec i el miratge?” descriu la sinopsi.

La jove coreògrafa va obtindre una nominació l’any passat a millor espectacle de dansa en els Premis de les Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura del 2021 per la seua obra ‘Todos saben lo que está pasando’. Treballa amb el llenguatge del moviment i utilitza la incomoditat com a eina de la seua pràctica artística. El seu treball exigeix una reformulació dels conceptes de bellesa, honestedat, crítica social, fragilitat i error en la nostra societat.

L’artista alcoiana ha treballat com a ballarina durant més de deu anys sota la direcció de reconegudes coreògrafes i coreògrafs nacionals i internacionals com Gustavo Ramirez, Asun Noales, Olatz de Andrés o Maura Morales.

En 2016 rep el premi del jurat en el Festival Internacional Gracias x favor de Santander amb la seua primera peça en solitari ‘La hermosura prefiere ser secreto’. Actualment, Paula és artista resident en Graners de Creació. Els seus treballs s’han mostrat en contextos com Quinzena Dansa Metropolitana de Barcelona, Festival Dansa València, Abril en Dansa a Elx, The Pink House Festival a França, Palacio de Festivales de Cantàbria a Santander, entre altres.

error: Content is protected !!