EL TEATRE RIALTO DE VALÈNCIA ACULL ‘R.E.M.’, DE LA COMPANYIA LA TRÓCOLA CIRC

EL TEATRE RIALTO DE VALÈNCIA ACULL ‘R.E.M.’, DE LA COMPANYIA LA TRÓCOLA CIRC

‘R.E.M.’ estarà al Rialto del 4 al 7 de maig, dins del cicle d’exhibició de companyies valencianes

És un espectacle basat en la investigació d’objectes que inclou malabars, màgia, acrobàcies, i que està adreçat a tots els públics

El Teatre Rialto de València continua el cicle d’exhibició de companyies valencianes amb les representacions de ‘R.E.M.’, de La Trócola Circ, del 4 al 7 de maig.

‘R.E.M.’ és un espectacle per a tots els públics basat en la investigació d’objectes, en aquesta ocasió llits: 4 artistes en escena i 4 llits. L’espectacle proposa a l’espectador un viatge al món dels somnis i inclou malabars en altures, verticals, equilibris sobre mans, màgia, acrobàcies, banquina i ports acrobàtics. ‘R.E.M.’ parla de la por de fallar, de l’autoexigència, de les fronteres i barreres d’occident, de la màgia i dels somnis.

‘R.E.M.’ és l’última producció de la companyia de circ La Trócola, que ha creat aquest espectacle amb la direcció artística de Lucas Escobedo, sobre una idea original d’Andrea Pérez i Jon Sádaba. Els artistes que participen en l’obra són Andrea Pérez, Jon Sádaba, Enrique Navarro i Mohamed Keita.

La Trócola Circ és una companyia de circ que fonamenta les seues produccions en la investigació amb objectes. Des d’una aposta clara per la innovació, exploren i posen en escena diferents llenguatges. Amb la primera producció, ‘Potted’, espectacle que els va donar a conéixer, han treballat en els principals espais i festivals nacionals i internacionals. ‘Potted’ segueix en gira a causa de l’acceptació tan impressionant que ha tingut, amb més de 200 funcions fins al moment.

La Trócola Circ va aconseguir amb ‘Emportats’ el premi al millor espectacle de les Nits de FETEN 2018, millor espectacle de Circ de la Comunitat Valenciana, premi del públic en l’International Strassentheaterfestival Ludwigshafen, i són candidats als Premis MAX com a espectacle revelació. A més, La Trócola Circ va ser guardonada per la contribució a les arts escèniques de la Comunitat Valenciana en els Premis Estruch 2019, concedits per l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert de la Diputació d’Alacant i el Teatre Principal d’Alacant.

El Teatre Rialto de València conclou la temporada amb el cicle d’exhibició de companyies valencianes, que hi porta obres de teatre, dansa i circ en períodes d’exhibició de quatre dies i que permet fer un tast molt variat de les últimes produccions de les nostres companyies.

error: Content is protected !!