EL TOUR TERRITORI DIGITAL ARRANCA EN ALBAIDA

EL TOUR TERRITORI DIGITAL ARRANCA EN ALBAIDA

L’Alcalde, Josep Albert Quilis, junt amb la Diputada de Modernització, Mentxu Balaguer, han iniciat la jornada amb una modalitat híbrida que ha arreplegat al voltant de 300 persones connectades en línia

Aquesta aposta ve de la mà de la Diputació de València i la Cambra de Comerç de València i s’encara en la digitalització de la indústria valenciana i del seu comerç

La Diputació de València, junt amb la Cambra de Comerç de València, impulsa per segon any consecutiu el Tour Territori Digital València encarat a la digitalització d’empreses. Aquest programa gratuït es realitza de manera itinerant en 7 municipis diferents de la província de València, i ha arrancat en la ciutat d’Albaida, des d’on s’ha retransmès a més de 300 persones inscrites.

La sessió ha comptat amb la inauguració de l’alcalde de la localitat, Josep Albert, i la diputada de Modernització, Mentxu Balaguer, des d’on s’ha assenyalat la importància d’apropar aquests esdeveniments fora de la ciutat de València i teixir el territori descobrint el potencial de cadascuna de les localitats. Per això, Albert ha declarat que ‘amb trobades com aquesta posem damunt la taula els nous reptes cap a la digitalització de l’economia, on és més imprescindible que mai crear noves connexions i paradigmes per a poder fer de la nostra indústria i del comerç el principal pilar de la recuperació econòmica’. Mentre que per la seua banda Balaguer ha manifestat que ella des de les seues competències i la Diputació de València ‘estan al costat dels ajuntaments i de l’empresariat valencià’ de cara a fer front tots aquests reptes de futur.

Tour Territori Digital València és un programa que ofereix una formació gratuïta amb l’objectiu d’impulsar la digitalització i les vendes de les pymes amb l’actual situació post-covid de recuperació econòmica i està organitzat per la Diputació de València i la Cambra de Comerç. Aquest any la formació tindrà lloc als municipis d’Albaida, Oliva, Alzira, Llíria, Utiel, Almussafes i Manises, cada dimarts a les 10.30 h des del 18 de maig fins al 29 de juny i es podrà seguir de manera presencial o telemàtica.

El programa està dividit en sessions enfocades al sector econòmic més predominant a cada localitat, per aquest motiu els continguts del programa que ha tingut lloc en Albaida s’ha enfocat en la industria, de la que Albert ha explicat que ‘des d’Albaida s’estan realitzant veritables esforços com la creació de l’e-commerce municipal bayda.es i els tallers de digitalització comercials que el consistori ha mamprès els últims mesos”.

Tour Territori Digital València 2021, una formació gratuïta que ofereixen Cambra València, la Diputació de València i set Ajuntaments per a accelerar la digitalització de les empreses de la província.

Cambra València i la Diputació de València, en col·laboració amb set Ajuntaments de la província, emprenen per segon any consecutiu aquesta ‘gira’ en línia, per a impulsar la digitalització i les vendes de les pimes de set municipis, i ajudar-les a incrementar els seus resultats de negoci en el context posCovid.

El Tour Territori Digital València és un programa gratuït de set sessions que enguany se celebrarà en les localitats d’Albaida, Oliva, Alzira, Lliria, Utiel, Almussafes i Manises, cada dimarts del 18 de maig al 29 de juny a partir de les 10:30h. Cada jornada de la gira serà inaugurada per Mentxu Balaguer Pastor, Periodista, Regidora de Corbera i Diputada de Modernització de la Diputació de València.

El programa de cada sessió s’ha organitzat tenint en compte el sector econòmic predominant en el municipi, de manera que a Albaida (18 de maig) els continguts han estat entorn de la indústria, a Oliva (25 de maig) entorn del turisme, a Alzira (1 de juny) se centraran en les finances, en Lliria (8 de juny) en el sector energètic, a Utiel (15 de juny) la jornada estarà dirigida al sector d’agroalimentació, a Almussafes (22 de juny) se centrarà en el sector del motor i a Manises (29 de juny), els continguts estaran enfocats en ecommerce.

Cada jornada iniciarà amb una breu anàlisi d’oportunitats i casos d’èxit de la digitalització en cadascun d’aquests sectors; continuarà amb dos tallers pràctics que abordaran el futur de les vendes, quines i com busquen els clients en internet, tendències en xarxes socials i publicitat digital; i tancarà amb una sessió informativa sobre ajudes i subvencions públiques vigents perquè les empreses valencianes puguin emprendre projectes de digitalització.

Entre els ponents que oferiran aquestes jornades gratuïtes es troben consultors i professionals de Cambra València, i experts i directius d’empreses amb gran experiència en digitalització com Ibercaja, Wolters Kluwer, Mercateo España, Verne Group, Atribus, Campofrío, i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles de València i Castelló.

Les jornades se celebraran de manera presencial i en línia. La modalitat presencial es realitzarà en sales que han facilitat els Ajuntaments de cadascun dels municipis, i a les quals podran assistir fins a 40 persones. Les sessions seran transmeses via streaming a través de la plataforma Eventwo, per a tots aquells inscrits que no puguin acudir de manera presencial.

Totes les persones interessades en l’esdeveniment poden consultar el programa complet i inscriure’s en l’enllaç https://www.tour-territorio-digital-valencia.es/

error: Content is protected !!