ES PRESENTA A CASTELLÓ DE LA PLANA,  MARÍA DE LA FLOR UNA DE LES NOVES PROMESES DE LA MÚSICA

ES PRESENTA A CASTELLÓ DE LA PLANA, MARÍA DE LA FLOR UNA DE LES NOVES PROMESES DE LA MÚSICA

L’Auditori de Castelló acollirà el concert de l’artista madrilenya, que presentarà el seu nou disc

El cicle Un Món de Músiques és una aposta de l’IVC per oferir músiques de diferents estils i matisos

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura a Castelló de la Plana, presenta un nou concert dins del cicle Un Món de Músiques. Dissabte a les 19.30 a l’Auditori de Castelló, la jove artista madrilenya María de la Flor presentarà les seues últimes composicions.

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat de la figura de María de la Flor la seua veu i ha volgut remarcar que “estem davant del concert d’una artista de qui estem segurs que es parlarà molt en un futur molt pròxim”. Ribes ha volgut recordar que el cicle Un Món de Músiques “ha portat fins a Castelló durant aquest trimestre artistes com Ginestà, un gran homenatge a Ovidi Montllor i tancarà el cicle, a finals de mes, Xoel López”.

María de la Flor va publicar en 2019 dos senzills que van ser tota una declaració d’intencions. ‘Dice la abuela’ i ‘Desierto’ se sustenten en un quartet de cordes i la força delicada de la seua veu.

En aquest 2021, la jove artista madrilenya María de la Flor acaba de publicar el seu primer EP, ‘Temple’. La nova proposta conté quatre noves composicions en les quals s’endevinen influències del folklore hispà i llatinoamericà, s’intueixen tonades asturianes o gallegues i sonen referències de cantautors primigenis com Amancio Prada o actuals com Natalia Lafourcade.

Castelló de la Plana és una de les primeres cites de presentació del seu últim treball, que la portarà durant els pròxims mesos a Madrid o Gijón.

error: Content is protected !!