Gandia apropa l’alumnat de Primària al món artístic amb l’activitat extraescolar ‘Gaudim del Teatre!’ al Raval

Gandia apropa l’alumnat de Primària al món artístic amb l’activitat extraescolar ‘Gaudim del Teatre!’ al Raval

La regidora delegada de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, va assistir el dimarts passat al Teatre Raval de Gandia per a presentar l’activitat extraescolar ‘Gaudim del Teatre!’, una iniciativa que ha programat l’Ajuntament de Gandia amb la col·laboració d’aquest contenidor cultural perquè els xiquets i xiquetes de Primària de tots el centres educatius de la ciutat es sensibilitzen amb la representació artística del món teatral.

Com a part del programa, el públic infantil que va assistir al Teatre Raval va poder gaudir de l’actuació ‘Res-i-dual’, una obra artística que aquest espai va oferir en exclusiva als menuts i menudes per a celebrar el Mundial de Reciclatge, i que amenitzarà al públic general el dissabte 22 de maig.  

Pel que fa a l’objectiu d’aquesta activitat, Fuster ha expressat que es tracta de “facilitar l’accés al teatre de tot l’alumnat de primària de manera lúdica i pedagògica com a espectadors actius per tal d’apropar i sensibilitzar als escolars en l’activitat teatral contribuint a potenciar la sensibilitat amb les expressions artístiques al mateix temps que es crea un marc lúdic on es diverteixen i expressen les seues emocions”.

Aquesta proposta està finançada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a través d’una subvenció de caràcter excepcional per a la realització d’activitats de suport educatiu i altres extraescolars, culturals i esportives, dirigides a la població escolar per a compensar els efectes negatius del confinament causats per l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19.

Gandia reprèn la #CulturaAlsBarris

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del membre fundador del grup gandià Fukushima, Pipe, ha anunciat aquest matí que l’Ajuntament reprèn el programa municipal #CulturaAlsBarris, amb música en directe. Així, aquest dissabte 22 de maig, a la plaça de la Marina del Grau, hi actuaran els grups locals Invers (19 h) i Fukushima (20 h).

«Tornem apostant pels concerts al carrer, en aquests moments on la cultura és tan necessària i important. I ho fem a la plaça de la Marina, un espai molt reivindicat per a la realització d’activitats culturals. A més, de forma gratuïta i segura». González ha destacat l’aposta pels grups de Gandia que, com en el cas de Fukushima, són dels més importants de la ciutat amb una destacada trajectòria en el rock i el metal i un compromís solidari. «Pràcticament tots els grups de la borsa d’artistes locals han tingut ja una actuació. Cal apostar per la música en directe i els nostres grups».

Per la seua banda, Pipe ha fet «una crida a la gent perquè no tinga por a tornar a gaudir de les actuacions en directe».

error: Content is protected !!