JORDI PIRIS EXPOSA NAMASTÉ AL SPORTING CLUB RUSSAFA

JORDI PIRIS EXPOSA NAMASTÉ AL SPORTING CLUB RUSSAFA

Namasté és el títol d’una proposta de fotografia documental on confluïxen diferents gèneres fotogràfics com la fotografia de carrer, el paisatge urbà i el retrat.

Namasté és també un viatge fotogràfic per diferents ciutats de l’Índia amb la intenció de submergir-me en les atmosferes visuals i sonores de la cultura hindú, en els seus carrers i escenaris més sagrats.

Durant el recorregut he pogut fotografiar ciutats com New Delhi, una de les ciutats més bullicioses del país; Agra, els temples de Vrindavan, els laberíntics carrers de Varanasi, una parada emocional en la ciutat més caòtica que he conegut i que, al mateix temps, transmet calma i una energia difícil de veure en altres llocs del món, i Amritsar, una altra de les ciutats sagrades per als sihks i un important centre de pelegrinatge.

Han sigut Ciutats que marquen i quedaran per sempre en la memòria.

L’Índia és un país que, des del primer instant, provoca un gran impacte cultural. És un país on veus desordre, però també és un país extremadament atractiu per als ulls que miren a través de la càmera, un verdader nirvana per a la fotografia, màgic i ple de gratitud.

Amb esta mostra expositiva he tingut l’oportunitat de fer que no sols quede en la memòria sinó també de poder compartir-la a través de la imatge fotogràfica.

error: Content is protected !!