JOSÉ PABLO POLO IMPARTEIX UN TALLER DE CREACIÓ SONORA EN ESPAI LAGRANJA

L’artista sonor José Pablo Polo és el compositor i productor de la cançó ‘Eaea’ de Blanca Paloma

El taller de creació sonora tindrà lloc en Espai LaGranja el divendres 17 de febrer a les 11.00 hores

Espai LaGranja, el centre de recursos i mediació per a la dansa de l’Institut Valencià de Cultura, organitza junt amb Graners de Creació el taller ‘L’espai sonor en les arts vives’, impartit pel compositor i artista sonor José Pablo Polo, i que tindrà lloc aquest divendres 17 de febrer a partir de les 11.00 hores en les instal·lacions d’Espai LaGranja a Burjassot.

El taller ‘L’espai sonor en les arts vives’ s’inclou en ‘Seminari_23’, el programa vinculat al projecte de residències de creació d’arts escèniques ‘Graners de creació’.

En aquesta presentació Pablo Polo exposarà com s’ha conformat la seua pràctica creativa sonora durant els últims anys. Es proposa generar un espai d’anàlisi, escolta i experimentació entorn de la dimensió sonora de l’escena. De com i on sonen les paraules en escena, de com la música pot muntar i desmuntar significats com li dona la gana, de les relacions entre el que veiem i escoltem. Des d’una perspectiva musical i transversal, incloent-hi materials sonors, visuals i formals, en el taller s’abordaran aspectes conceptuals, estètics i materials a l’hora de prendre decisions sobre la dramatúrgia sonora i la dramatúrgia total de la posada en escena.

José Pablo Polo és compositor, artista sonor i productor musical. Recentment, va saltar a la fama per ser l’autor i productor de la cançó ‘Eaea’ de Blanca Paloma, que representarà a Espanya en el pròxim festival d’Eurovisió a Liverpool el 13 de maig.

La seua música s’ha interpretat en diferents festivals nacionals i internacionals com el 47 International Festival for New Music Darmstadt, Attacca Festival (Basilea), KLANG Basel, Unerhörte Musik (Berlín), Festival Teatro in Prossimità (Itàlia), Tage Neue Musik Weimar, etc.

José Pablo Polo col·labora habitualment amb artistes i companyies com CDN, Compañía Nacional de Teatro Clásico, Grumelot, Marcat Dance, Jesús Rubio Gamo, La Caja Flotante, Los Bárbaros, Hung Dance, La Imperfecta o Paula Quintana, entre d’altres. Des de 2016, desenvolupa junt amb Sara Martín el projecte ‘OVERTURE’, en el qual investiguen les relacions existents i inexistents entre llenguatge, so, espai i públic.

error: Content is protected !!