LA FUSIÓ DE MO’ROOTS I POOL JAZZ ARRIBA DIVENDRES A ALCOI AMB EL CIRCUIT SONORA

Divendres, 14 de gener, a les 20.00 hores, tindrà lloc al Teatre Calderón el doble concert dels grups Mo’Roots i Pool Jazz

El Teatre Calderón d’Alcoi acull, durant tot el mes de gener, un seguit de propostes musicals valencianes de tots els estils

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, continua la seua estada a Alcoi amb una proposta doble de música de fusió. Divendres, 14 de gener, a les 20.00 hores, actuaran al Teatre Calderón d’Alcoi els grups Mo’Roots i Pool Jazz.

Dels indrets de la Marina naixen Mo’Roots, finalistes dels Premis Carles Santos 2020: una baferada de música fresca i mediterrània que conjuga alegria, sentiment i festa amb potents ritmes que inciten a ballar des del primer cop de baqueta. Amb la seua música i energia, apunten directament al panorama festiu de la música popular actual.

Pool Jazz és una banda sense etiquetes, o, en qualsevol cas, amb moltes etiquetes. Combinen estils com el ‘jazz’, el ‘funk’, el ‘hip-hop’ i l’afro, i arts com la música, la pintura, el ball i la poesia en un mateix escenari, la qual cosa converteix la seua posada en escena en una proposta multisensorial, única i irrepetible, amb la improvisació com a fil conductor, que va ser finalista dels Premis Carles Santos 2020.

Els altres grups que passaran per Alcoi durant el mes de gener són Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass i Trobadorets.

Circuit Sonora

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d’octubre a març: sota el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que, en aquesta edició, viatgen a cinc localitats: Peníscola, Castelló de la Plana, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo’Roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora pot consultar-se en el web circuitsonora.com, on també poden comprar-se les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.

error: Content is protected !!