LA GIRA INTERNACIONAL DE MADELEINE PEYROUX ARRIBA A L’AUDITORI DE CASTELLÓ

El cicle ‘Auditori Jazz Club’ presentarà també aquest mes d’octubre el concert del reconegut artista brasiler Toquinho  

El Principal de Castelló ofereix aquest dimecres festiu el teatre familiar de ‘L’arbre de Teneré’

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest dijous 13 d’octubre, a les 19.30 hores a l’Auditori de Castelló, una de les grans veus internacionals del ‘jazz’, Madeleine Peyroux, per a presentar la reedició del seu treball ‘Careless Love’. L’actuació forma part del cicle ‘Auditori Jazz Club’, que hi portarà també aquest mes d’octubre el reconegut artista brasiler Toquinho.

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha assenyalat que “aquest dijous tenim una oportunitat única per a gaudir de la gira internacional d’una de les veus més reputades del ‘jazz’ internacional com és Madeleine Peyroux”. L’artista està omplint nombrosos recintes per tot Europa i, en aquest sentit, Ribes ha destacat que “és un tot un luxe poder comptar amb aquesta artista internacional a Castelló obrint el cicle ‘Auditori Jazz Club’ que ens portarà també durant aquest trimestre veus com les del gran Toquinho o Marco Mezquida”, és a dir, “Castelló és referència en ‘jazz’ i això ho hem de valorar i no desaprofitar-ho”, ha insistit el delegat territorial de l’IVC.

Nascuda a Athens, Geòrgia, en 1974, Madeleine Peyroux és una artista consumada amb gires mundials amb entrades esgotades en molts dels recintes on actua. La seua versió del tema ‘La Javanaise’ de Serge Gainsborough es va utilitzar en la banda sonora de la pel·lícula ‘La forma de l’aigua’, guanyadora de l’Oscar, i els seus innombrables elogis inclouen el prestigiós Premi a l’Artista Internacional de l’Any de la BBC.

La cantant i guitarrista arriba a Castelló immersa en una gira europea per a presentar la reedició del seu disc ‘Careless Love’. Una gravació de l’any 2004 en què l’artista feia una reinterpretació de temes de Leonard Cohen, Bob Dylan o Elliott Smith, entre d’altres.

Les entrades tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir en el web <taquilla.ivc.gva.es>.

Espectacle familiar en el Principal de Castelló amb ‘L’arbre de Teneré’

El Teatre Principal de Castelló presenta aquest dimecres festiu a les 18.00 hores l’obra familiar ‘L’arbre de Teneré’. La companyia La Negra parla d’aquesta acàcia, que va ser considerada, durant molt de temps, l’arbre més solitari i aïllat de la Terra. L’obra ens parla de l’últim supervivent d’un grup d’arbres que va créixer quan el desert era molt menys sec que hui. A principi del segle XX, una caravana de tuaregs en direcció a Níger va descobrir l’arbre i va passar a ser un element referencial i venerat. En 1974, un conductor embriac va xocar contra ell, i va posar fi a la seua vida.

error: Content is protected !!