LA LLIBRERIA LLIG POSA A LA VENDA LA NOVEL·LA DEL PREMI DE NARRATIVA ERÒTICA LUIS GARCÍA-BERLANGA

‘La habitación’, de Carmen Andreu Balbastre, va obtindre el guardó

El dia 24 de gener, a les 19.00 hores, es presenta a la Filmoteca Valenciana

La llibreria de la Generalitat LliG posa a la venda la novel·la ‘La habitación’, de Carmen Andreu Balbastre, Premi de Narrativa Eròtica Luis García-Berlanga.

Aquest premi de narrativa va ser convocat per la Generalitat, de manera extraordinària, dins dels actes commemoratius de l’Any Berlanga que va declarar el Consell per a reconéixer la figura del valencià i la seua contribució al cine espanyol.

‘La habitación’ narra la vida d’una dona que viu en una apatia constant després d’un divorci i la frenètica vida de la maternitat. Un dia, enmig de tota aquesta insatisfacció, rep un correu electrònic inesperat que posarà la seua vida del revés. És una història de dolor i superació, d’històries d’amor inacabades que viatgen al llarg del temps.

L’autora, Carmen Andreu Balbastre (València, 1984), resideix a Mislata. Va estudiar Fisioteràpia en el Ceu San Pablo i ha compaginat sempre la seua tasca sanitària amb el seu amor per la literatura. Guanyadora de concursos literaris en edat escolar, el més destacat dels quals va ser el Certamen Cristófol Aguado d’Aldaia l’any 2001, ha continuat escrivint i publicant en plataformes com Blogspot i Instagram, sempre amb un pseudònim. En 2021 decideix presentar-se, amb la seua signatura, al Concurs de Narrativa Eròtica Luis García Berlanga.

La novel·la es presentarà el pròxim 24 de gener, a les 19.00 hores, en la sala de la Filmoteca Valenciana que porta el nom del cineasta.

L’elecció del premi es va donar a conéixer el passat mes de novembre per part del jurat, compost per Fernando Delgado, Luis García Montero, Máximo Huerta, Susana Fortes i Bárbara Blasco.

La novel·la es distribuirà per les biblioteques de la Comunitat Valenciana, s’enviarà als instituts Cervantes que tenen biblioteques i a les universitats europees on hi ha lectorats de valencià mitjançant el conveni amb l’Institut Ramon Llull.

L’obra es podrà adquirir en la llibreria de la Generalitat LliG, que és la distribuïdora oficial on han d’adreçar-se les llibreries que vulguen vendre el llibre. També en el web www.llig.gva.es, en el correu electrònic llig@gva.es i en les seus de LliG a València, Castelló de la Plana i Alacant.

error: Content is protected !!