LA MÚSICA TORNA A L’ARNICHES AMB EL CONCERT DE QUERALT LAHOZ

Queralt Lahoz és unes de les artistes emergents amb més projecció de l’escena nacional

El seu últim treball ‘Pureza’ és un viatge pels sons llatins i urbans

L’Institut Valencià de Cultura rep desembre a Alacant amb el directe de Queralt Lahoz.

Torna la música al Teatre Arniches, el divendres 3 de desembre a les 20.30 hores, de la mà d’una de les artistes emergents amb més projecció del moment. Amb el seu estil únic és capaç de fusionar el rap, el flamenc, el R&B i la copla sense que cap perda ni un poc de la seua ànima. La delegada de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha dit: “Queralt Lahoz és un gran exemple d’una línia de programació que ens encanta. Dona, innovadora, de gran qualitat musical, i amb una personalitat irresistible per la qual cosa estem segurs que enamorarà el públic”.

Queralt Lahoz, nascuda a Santa Coloma de Gramanet on va migrar gran part de la seua família procedent de Granada, presenta ‘Pureza’, un treball travessat pels sons llatins i urbans: el ‘soul’,  el ‘hip-hop’, el ‘trap’ i el ‘dancehall’, que dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre una aura de coples i boleros que emergeixen de manera espontània en una revelació incontenible dels seus orígens.

El seu treball emergeix de la seua tradició i es basa en la genealogia de les dones treballadores de la seua vida i en la seua infància suburbana, per a traçar un pont entre passat, present i futur, que imprimeix a la seua música un caràcter inconfusible. Amb aquesta combinació Queralt Lahoz desafia el convencional i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent.

error: Content is protected !!