LA PRODUCCIÓ, ‘OBRA PÚBLICA’, I EL FLAMENC DE SARA CALERO AL TEATRE ARNICHES

‘Obra pública’ es representa el 24 de març

La ‘bailaora’ Sara Calero aterra a Alacant, amb el seu espectacle ‘La finitud’, el dissabte 25

L’Institut Valencià de Cultura presenta l’última obra de producció pròpia de la temporada 2022-2023, ‘Obra pública’, un text de Vicente Arlandis i Paula Miralles que arribarà a l’escenari del Teatre Arniches el divendres 24 de març a les 20.30 hores. El dissabte 25, el flamenc de Sara Calero prendrà l’escenari.

La delegada territorial de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, defensa l’aposta de l’IVC per la producció pròpia, que reivindica el talent valencià: “Rebre les produccions pròpies sempre provoca una il·lusió especial i una satisfacció gran. Des de l’IVC, continuem complint el compromís de donar un servei al públic amb una gran oferta programàtica de qualitat, i als nostres professionals, posant en peu les produccions pròpies dins de cada una de les disciplines de les arts escèniques. En aquest cas, torna el teatre amb ‘Obra pública’”.

‘Obra pública’ es podria definir com un teatre d’objectes, una coreografia de coses rescatades del passat, una col·lecció d’objectes, situacions, personatges, somnis i històries extrets del context d’una institució cultural dedicada a la promoció de les arts escèniques a la Comunitat Valenciana.

Arantxa Pastor, Aris Spentsas, David Mallols, Gloria March, Héctor Arnau, Hipólito Patón, Lucía Jaén i Rosana Sánchez donen vida als personatges d’aquesta obra dirigida per Vicente Arlandis, que planteja una reflexió sobre el desplaçament escènic, sobre les formes amb què entenem i produïm vida en escena i escena en la vida.

El dissabte 25 de març, a les 20.30 hores, Sara Calero ofereix el seu espectacle ‘La finitud’, una interessant reflexió escènica sobre la consciència de l’ésser humà i la seua finitud. Però aquesta angoixa que emergeix d’allò que és efímer alberga, però, el secret de la felicitat.

La ‘bailaora’ Sara Calero és un dels principals referents actuals en la renovació de la dansa espanyola i el ball flamenc. Premiada en el Certamen Coreogràfic de Madrid i premi revelació en el Festival de Jerez, Sara Calero parteix d’una sòlida formació clàssica i de la seua experiència en companyies tan significatives com el Ballet Nacional d’Espanya, la Companyia Antonio Márquez o la Companyia Ibèrica de Dansa, i el seu talent ha brillat juntament amb primeres figures del flamenc com Carmen Linares o Esperanza Fernández.

error: Content is protected !!