LAS COUCHERS PRESENTEN ‘CHARLAS DE AZUCARILLO’ AL TEATRE RIALTO DE VALÈNCIA

LAS COUCHERS PRESENTEN ‘CHARLAS DE AZUCARILLO’ AL TEATRE RIALTO DE VALÈNCIA

Les representacions seran del 13 al 16 d’abril

Las Couchers creadores de l’espectacle són Elena Donzel i Mari Marcos

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) presenta del 13 al 16 d’abril al Teatre Rialto de València, dins de la temporada d’exhibició de companyies valencianes, l’espectacle ‘Charlas de azucarillo’, amb autoria, direcció i interpretació de la companyia Las Couchers, formada per Elena Donzel i Mari Marcos.

‘Charlas de azucarillo’ ens contarà la història de Consuelo i Socorro, que acompanyaran el públic en un viatge de sanació, superació i renaixement personal. Amb la seua empresa d’assessorament, ajuden la seua gent a tornar a la felicitat i la pau interior. Saben que el seu públic ha sigut devastat per una successió de colps en la vida, per això, amb la seua conferència motivacional, una mescla entre la postmodernitat i la més antiga tradició, il·lustraran, en clau d’humor, les eines per a aconseguir una vida plena.

La pròxima setmana hi haurà una aturada en la temporada d’exhibició de companyies valencianes al Teatre Rialto per la celebració del festival Dansa València, que presentarà en aquest espai tres espectacles de la seua programació.

I del 27 al 30 d’abril, continua la dansa al Rialto amb la presència de la companyia de Jacob Gómez i el seu espectacle ‘Meohadim’.

error: Content is protected !!