L’AUDITORI DE CASTELLÓ ACULL EL CONCERT DEL RECONEGUT VIOLINISTA SHLOMO MINTZ

Mintz estarà acompanyat pel violoncel de José Enrique Bouché i el piano de Juan Carlos Cornelles

El dissabte 26 de novembre el cicle ‘Territori CS’ presenta el mític grup castellonenc Propiedad Privada

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest divendres 25 de novembre a les 19.30 hores a l’Auditori de Castelló un dels més grans violinistes amb reconeixement internacional, Shlomo Mintz.

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha qualificat aquest concert com “una gran oportunitat per a gaudir a l’Auditori d’una figura internacional de primer nivell”, i ha destacat que “aquest concert reafirma la nostra aposta per la qualitat i per intentar, dins de les nostres possibilitats, portar fins a les nostres comarques músics i orquestres internacionals i combinar-ho, sempre que podem, amb el millor del nostre territori com són, en aquesta ocasió, José Enrique Bouché i Juan Carlos Cornelles”.

Shlomo Mintz és considerat pel públic, col·legues i crítics com un dels violinistes més destacats del nostre temps, aclamat per la impecable musicalitat, versatilitat estilística i gran tècnica que té. Durant els seus més de cinquanta anys en l’escenari, ha tocat amb les orquestres  més grans i directors del panorama internacional, i en l’actualitat la seua manera de tocar continua captivant el públic. Acompanyat, en aquesta ocasió, pels brillants José Enrique Bouché al violí i Juan Carlos Cornelles al piano, Mintz ha preparat un programa que estarà format per peces de Rakhmàninov, Xostakóvitx i finalitzarà el concert amb ‘Trio per a violí, violoncel i piano núm. 2 en mi bemoll major, op. 100’ de F. Schubert.

El concert és el núm. 1376 de la Societat Filharmònica de Castelló i està inclòs dins de l’abonament de tardor de l’Auditori de Castelló. Les entrades per a aquest concert tenen un preu d’entre 10 i 20 euros. Recordem que se’n poden obtindre descomptes gràcies a ‘Entrada i +’. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló i l’Auditori, entrades amb descomptes de fins al 50 %.

‘Territori CS’ amb el grup castellonenc Propiedad Privada

El dissabte 26 de novembre a les 19.30 hores arriba un nou concert del cicle ‘Territori CS’ amb una banda reconeguda a la ciutat de Castelló, Propiedad Privada.

Propiedad Privada va tindre el seu moment d’apogeu a principi dels 90 quan van editar el seu primer disc ‘Por el morro’. Després d’una parada de més d’una dècada, van reprendre l’activitat l’any 2012 mitjançant un concert en el qual es va constatar que comptaven amb un bon estat de forma i amb un públic que mai els va oblidar.

La nova reaparició va ser l’any 2015 amb un concert en format acústic que va comptar amb la col·laboració d’alguns dels personatges més estimats de l’escena musical castellonenca. Aquesta actuació va tindre el títol ‘L’acústic’ i d’ací va eixir l’enregistrament del seu tercer àlbum. Ara, en 2022, han acabat de gravar el seu nou disc que presentaran en directe, en un únic concert a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

error: Content is protected !!