Les Arts acollirà un nou concert de la Banda Municipal en homenatge a Nino Bravo

La nova cita serà el 27 d’abril, donat el gran èxit i acolliment que ha tingut esta proposta musical

La Banda Municipal de València oferirà un nou concert d’homenatge al cantant valencià Nino Bravo, davant l’èxit de la convocatòria prevista per al pròxim 14 de febrer en el Teatre Principal de València. En este cas, el nou concert se celebrarà a l’auditori de Les Arts, i la data triada és el 27 d’abril. La nova convocatòria s’ha realitzat a causa del gran èxit d’acollida que ha tingut esta iniciativa de la formació musical valenciana.
 

Estos concerts d’homenatge se celebren en el 50 aniversari de la mort del famós intèrpret, que va morir als 27 anys d’edat, i en el marc de la declaració de 2023 com a Any Nino Bravo. Tal com ha manifestat la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, este concert “està destinat a totes aquelles persones que vulguen recordar a aquell cantant tan simbòlic que, desgraciadament, ens va deixar massa prompte”.

El concert del 27 d’abril serà, igual que el del 14 de març, totalment gratuït, amb localitats limitades fins a completar l’aforament. Les persones interessades podran aconseguir entrades en el mateix enllaç, la web de la Banda Municipal de València, que s’habilitarà per a això en els pròxims dies i que es comunicarà amb antelació.

Els arranjaments per a banda simfònica de totes les cançons són del director convidat d’este concert, Iñaki Urkizu, qui ja va col·laborar amb els espectacles musicals “Recordant Nino Bravo” i “El baúl de los 70” per al cantant Serafín Zubiri, entre d’altres, i que ha dirigit la Banda de Música de l’Ertzaintza des de l’any 1998.

En el concert també actuaran Felipe Garpe, Sheila García i Eva Ferri, filla de Nino Bravo, que interpretaran les peces més conegudes del cantant d’Aielo de Malferit. Així, el públic podrà escoltar les cançons “Como Todos” i “Te quiero, te quiero” de Manuel Alejandro; “Mis noches sin ti” de Demetrio Ortiz; “Nuestro hogar será el mundo”, “Amanecer”, “América, América” i “Un beso y una flor” de Pablo Herrero i José Luis Armenteros; “Cartas Amarillas” de Juan Carlos Calderón; “Noelia” i “Mi Tierra” d’Augusto Algueró; “Elisabeth” de R. Arcusa & M. de la Calva i “Vivir” del mateix Nino Bravo.

error: Content is protected !!