Les representacions familiars «Tempus magicus» i «Nautilus» obrin la programació de maig al Gran Teatre de Xàtiva que continurà amb «Cinco horas con Mario»

Les representacions familiars «Tempus magicus» i «Nautilus» obrin la programació de maig al Gran Teatre de Xàtiva que continurà amb «Cinco horas con Mario»

El plat fort serà la funció de «Cinco horas con Mario», que s’ha hagut d’ampliar a una altra jornada per tal de complir amb l’aforament

Aquest dissabte 1 de maig, a les 18 hores, es podrà gaudir de «Tempus magicus», una funció de circ familiar a càrrec de la companyia Magic 6 que compta amb clowns, números d’acrobàcia, equilibri, màgia i grans il·lusions amb un preu de 5 euros (4 euros amb descomptes). D’altra banda, diumenge 2 de maig a les 12:30 hores tindrà lloc l’obra «Nautilus. 20.000 llegües de viatge submarí» de la companyia La Negra (preu 3 euros). La representació està recomanada per al públic familiar i xiquets a partir dels 4 anys, sent una versió de la clàssica novel·la de Juli Verne però amb una lectura actual, compromesa i ecologista.

Continuant amb la programació destinada als més menuts, el següent cap de setmana hi haurà una doble sessió del conegut musical familiar «Cantajuego: te extiendo mi mano», que va haver de ser ajornat per les restriccions sanitàries. La cita és per al proper diumenge 9 de maig, amb dues funcions: 12 i 17 hores, i amb un preu de 10 euros.

«Cinco horas con Mario»

D’altra banda, aquest mes de maig tindrà lloc una de les cites més esperades, com és la representació de «Cinco horas con Mario», amb Lola Herrera, la qual estava programada per a la passada primavera, però que va haver d’ajornar-se en successives ocasions per la pandèmia malgrat que ja s’havien exhaurit les entrades per a la representació.

És per això que, per tal de complir amb l’aforament permès, l’Ajuntament de Xàtiva ha decidit celebrar a més de la prevista per al dissabte 15 de maig, una segona sessió per al divendres 14 de maig, en ambdós casos a les 19:30 hores.

Les persones que ja van adquirir la seua entrada hauran de triar necessàriament a quina de les dues sessions volen accedir, i poden fer-ho enviant un correu a teatre@xativa.es indicant les dades de compra, telèfon de contacte i correu electrònic junt amb les dades de les entrades adquirides (zona, fila i número de butaques); a través del telèfon 96 228 72 92 (els dies laborables de 11 a 14h i de 18 a 20h) o bé acudint a les taquilles del Gran Teatre en aquest mateix horari, havent de comunicar-ho en tot cas fins el proper 12 de maig. Les entrades estan exhaurides i per tant no és possible la compra de noves entrades per a aquesta representació.

L’última actuació del mes de maig també serà familiar i tindrà lloc el dissabte 22 de maig a les 18 hores. «Locos por Disney» és un concert de la «Orquesta de las esquinas» amb una selecció de temes de diverses pel·lícules Disney, des de les clàssiques dirigides pel mateix Walt Disney fins a les més recents i les reeixides estrenes. Les entrades tenen un preu de 5 euros (4 euros amb descomptes).

Tota la informació es pot consultar a la web www.granteatre.com, on es podrà accedir a l’enllaç d’Instanticket per tal d’adquirir les entrades als diferents espectacles.

CINCO HORAS CON MARIO

El Gran Teatre de Xàtiva ha programat dues funcions de l’obra «Cinco horas con Mario»; una que ja estava fixada per a dissabte 15 de maig i una de nova per al dia d’abans, divendres 14 de maig. Totes aquelles persones que havien adquirit la seua localitat amb anterioritat, i no l’hagen anul·lada, hauran de comunicar necessàriament a quina de les dues funcions desitgen assistir.

La representació ha estat ajornada en diverses ocasions a causa de la pandèmia. Com que la venda d’entrades es va iniciar abans de que les autoritats sanitàries decretaren restriccions d’aforament al teatre, hi ha més localitats venudes que possibilitats d’aforament té el el recinte per a cada funció, ateses les restriccions per seguretat sanitària. Per això, la Regidoria de Gran Teatre ha decidit programar una segona funció i redistribuir al públic, donant-li l’oportunitat d’escollir el dia de funció. A més, s’ha hagut d’avançar l’hora de les representacions a les 19:30 hores per tal de complir amb l’horari del toc de queda, fixat a les 22 hores.

Així doncs, el procediment que han de seguir les persones que tenen entrada vàlida per a comunicar el bescanvi de les localitats és el següent:

1. Escollir a quina de les dues funcions es vol assistir. Aquestes representacions tindran lloc divendres 14 de maig i dissabte 15 de maig, a les 19:30 hores, al Gran Teatre de Xàtiva.

2. El termini per a comunicar el bescanvi d’entrades va del 28 d’abril al 12 de maig de 2021.

3. La comunicació podrà realitzar-se d’aquestes maneres:

a. Telefonant al 962287292 els dies laborables d’11 a 14h o de 18 a 20h.

b. Acudint a les taquilles del Gran Teatre els dies laborables en horari d’11 a 14h o de 18 a 20h.

c. Enviant un correu electrònic a teatre@xativa.es indicant les dades de la persona qui va realitzar la compra, telèfon de contacte i correu electrònic, així com les dades de les entrades adquirides (zona, fila i número de butaques), i la sessió a la qual es vol assistir.

Si el bescanvi es fa via correu electrònic o telèfon, des del Gran Teatre es remetran les noves entrades per correu electrònic. D’altra banda, si el bescanvi es fa de manera presencial a les taquilles del Gran Teatre, s’entregaran les noves entrades en el moment.

Les noves entrades se situaran en la mateixa zona que les originals, intentant respectar al màxim la ubicació original, podent-hi haver xicotetes variacions a causa de la necessitat de mantindre la distància de seguretat. Mai es canviaran per butaques en una zona diferent (llevat que siga per a millorar) o amb pitjor visibilitat o ubicació que les originals.

Qualsevol dubte o aclariment serà atès al telèfon 962287292 o al correu electrònic teatre@xativa.es.

El Gran Teatre de Xàtiva agraeix la comprensió i col·laboració i demana disculpes pels inconvenients, aliens a la seua voluntat.

error: Content is protected !!