L’Exposició del Ninot torna al Museu de les Ciències “com a símbol del camí de tornada a la normalitat”

L’alcalde, el regidor de Cultura Festiva i les falleres majors de València presidiran esta vesprada l’obertura de les portes de la mostra d’art faller

L’Exposició del Ninot obri les seues portes al Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, on torna dos anys després “com a símbol del camí de tornada que les Falles fan cap a la normalitat”. Així ho ha expressat el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, qui acompanyarà a l’alcalde de València, Joan Ribó, les falleres majors d’enguany, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre, i les seues corts d’honor en l’acte d’esta vesprada (19.00 h.) amb què es donarà el tret d’eixida a un dels actes més esperats pel món faller, l’obertura de les portes de la gran exposició d’art faller que cada any sotmet a votació popular quins ninots se salven de les flames.

Els 3.600 metres quadrats de la sala de les Arqueries del Museu de les Ciències acolliran durant les pròximes setmanes els vora 750 ninots grans i infantils que optaran a l’indult a través del vot de les persones que visiten la mostra. A partir de demà, dissabte, l’horari de l’exposició serà de 10 a 20 hores de dilluns a dijous i de 10 a 21 hores de divendres a diumenge.

Les entrades es podran adquirir per les vies habituals que habilita la Ciutat de les Arts i les Ciències i estaran a l’abast del públic general per 3 euros i per 1,50 euros per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys, persones majors de 65 anys o amb diversitat funcional i persones sòcies de la Ciutat de les Arts i les Ciències el passe de les quals incloga el Museu de les Ciències. Les comissions falleres podran acudir de forma gratuïta.

Com és preceptiu des que començarà la pandèmia en tots els recintes museístics de la ciutat, cal mantindré les mesures de seguretat habituals, com ara l’ús de mascareta.

“Estem molt contents per poder tornar al Museu de les Ciències com un pas més cap a la normalitat que ja podem comprovar en molts altres àmbits del dia a dia de la ciutat, com ara en concerts, espectacles esportius, cines, teatres o museus, i ara, també, en l’àmbit de la celebració de la nostra festa gran”, ha destacat Galiana.

error: Content is protected !!