L’INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA RENOVA EL SEU SUPORT AL CURS D’ARRANJAMENTS I COMPOSICIÓ DE BERKLEE

El curs, que tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol, comptarà amb el compositor Salvador Sebastiá com a convidat

El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 26 de juny

Berklee València i l’Institut Valencià de Cultura renoven un any més el seu conveni de col·laboració per a la integració de les societats musicals de la Comunitat Valenciana en els cursos de Berklee College of Music a València amb el taller d’arranjaments i composició per a bandes simfòniques, impartit pel compositor i professor de l’escola Vicente Ortiz Gimeno.

El curs, que tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol, comptarà amb la presència del compositor Salvador Sebastiá com a convidat, que presentarà una anàlisi i una audició de la seua obra ‘BoDEGA’. A més, els participants escriuran una composició original, o un arranjament, que tindran oportunitat de treballar en una sessió de lectura i gravació amb la Societat Musical Eslava d’Albuixech, el dia 17 de juliol de 2022 a les 22.00 h a la Casa de la Música d’Albuixech.

L’objectiu d’aquesta activitat és permetre a l’alumnat treballar de manera pràctica els continguts del curs i escoltar el resultat amb una banda simfònica, dirigit sobretot als participants que mai han tingut l’oportunitat d’escoltar la seua música amb un conjunt.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquells interessats és fins al 26 de juny de 2022, i es pot realitzar a través del web de Berklee València

Els alumnes seleccionats per a formar part del curs es comunicaran l’1 de juliol. De l’oferta formativa, se’n reserva un nombre de places per als membres d’alguna de les agrupacions de les societats musicals federades en l’FSMCV a data la signatura del conveni.

Berklee College of Music és una institució educativa sense ànim de lucre que va ser fundada sota el revolucionari principi que la millor manera de preparar els alumnes en les seues carreres professionals és a través de la formació i la pràctica de la música contemporània. El juny de 2016, el Boston Conservatory es va fusionar amb Berklee i es va crear el lloc més complet i dinàmic del món per a la formació en música, dansa, teatre i disciplines afins.

error: Content is protected !!