L’IVC I LA SGAE INICIEN EL CICLE ‘TEATRE A CAU D’ORELLA’ 

L’IVC I LA SGAE INICIEN EL CICLE ‘TEATRE A CAU D’ORELLA’ 

Les audicions es faran a la seu de la SGAE de València del 9 al 31 de maig i hi haurà un col·loqui amb els autors i autores de cada text

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Sociedad General de Autores y Editores (SGAE), amb el cicle ‘Teatre a cau d’orella’, inicien el II cicle d’audicions dels textos teatrals escrits en la tercera i quarta edició del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera. Les audicions tindran lloc a la seu de la SGAE de València del 9 al 31 de maig.

En aquestes sessions els espectadors podran escoltar mitjançant auriculars sense fil les 8 obres de teatre nascudes al Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera de l’IVC en 2020 i 2021, prèviament interpretades i gravades per reconeguts actors i actrius. Després de l’audició, hi haurà un col·loqui amb els autors i autores de cada text que estarà moderat per Sonia Alejo.

Les audicions d’aquesta activitat de l’IVC en col·laboració amb el Consell Territorial de la SGAE a la Comunitat Valenciana són totes a les 18.00 hores i l’entrada és lliure fins a completar-ne l’aforament.

El calendari és el següent

Dimarts 9 de maig, ‘Indústria’, de Xavier Puchades; dimecres 10 de maig, ‘Com l’amor del llop pels corders’, de Guadalupe Sáez; dimarts 16 de maig,  ‘Yana o La malaltia del temps’, de Paula Llorens; dimecres 17 de maig, ‘La casa del dolor’, de Víctor Sánchez Rodríguez; dimarts 23 de maig, ‘Y en la mañana todo se desvanece’, de Lucía Sáez; dimecres 24 de maig, ‘Las danesas’, de Xavo Giménez; dimarts 30 de maig, ‘Marjal’, de Paco Romeu, i dimecres 31 de maig, ‘Pau’, de Gemma Miralles.

Per a l’àudio es compta amb un sistema de so amb auriculars individuals sense fil que fan de l’escolta una experiència d’immersió total en la història.

error: Content is protected !!