MARIOLA, EIX DE CULTURA A LA MUTUA LEVNATE D’ALCOI

MARIOLA, EIX DE CULTURA A LA MUTUA LEVNATE D’ALCOI

Inauguració: dimecres 19 de maig a les 19’00 h. 

En Fundación Mutua Levante (Plaza d’Espanya, 16. Alcoi).

“Mariola eix de cultura”

Del 20 de maig al 30 de juny

Enguany se’ns ha presentat la feliç coincidència de recaure simultàniament la Capitalitat Cultural Valenciana en Bocairent i Alcoi, dos poblacions veïnes unides per la Serra Mariola, per la tradició industrial i pel fort arrelament de la valenciania cultural.

Això ha obert la porta a la iniciativa de Fundacion Mutua Levante, de reunir-les en una exposició itinerant feta, també, a partir de pinzellades del patrimoni, la natura, la festa i la tradició. L’objectiu és enfortir els lligams entre les respectives societats i obrir camí a una major col·laboració d’entitats i institucions, de persones i comarques amb tantes coses comunes.

La mostra, configurada doblement per a ser intercanviada de manera successiva per Alcoi i Bocairent, és un pas simbòlic que pot obrir portes a la curiositat de l’espectador i posar de relleu la complementarietat de les realitats que s’hi reflexen.

Una bona fita que quallarà en noves accions, sens dubte, a partir d’aquesta iniciativa conjunta i, n’estem segurs, apuntarà itineraris de retrobada en el temps pròxim.

L’exposició a Bocairent es podrà visitar a la Sala Joan de Joanes (C/del Diputat Castelló, 9) del 19 al 30 de maig en horari de dilluns a divendres de 17’00 a 20’00; dissabtes i diumenges de 11’00 a 14’00 i de 17’00 a 20’30 h. A Alcoi es podrà visitar a Fundación Mutua Levante (Plaça Espanya, 16) del 20 de maig al 30 de juny de dimarts a dissabte de 10’00 a 13’00 i de 17’00 a 20’00 h.

error: Content is protected !!