Netflix estrena hui la minisèrie documental ‘My Love: Six Stories of True Love’, rodada parcialment a Gandia

Netflix estrena hui la minisèrie documental ‘My Love: Six Stories of True Love’, rodada parcialment a Gandia

Gandia torna a ser l’escenari d’una producció audiovisual i ho fa de la mà de la producció nord-americana “My Love: Six Stories of True Love“. Una minisèrie documental de Netflix sobre les relacions romàntiques de sis parelles grans que van resistir la prova del temps i van romandre juntes durant dècades. El programa ampliarà el guardonat documental “My Love, Do not Cross That River”, en el qual el director coreà Jin Mo-young va seguir a una parella durant els últims quinze mesos del seu matrimoni de 76 anys.

Cadascun dels episodis es desenvolupa en països diferents, en concret a Corea, Brasil, Japó, Índia, Estats Units i Espanya. En el cas de la parella espanyola, es tracta d’un matrimoni procedent de l’interior de país que es desplaça per primera vegada per veure el mar i que aprofiten la seua estada a la comarca per fer una passejada en vaixell davant de la platja de Gandia.

El rodatge es va acabar realitzant a Gandia gràcies a la feina realitzada des del departament de Turisme dins de la iniciativa “Gandia Film Office” que pretén posar en valor les riqueses de la nostra ciutat a l’hora d’acollir iniciatives d’aquest tipus i que suposen una gran promoció de Gandia com a destinació turística.

error: Content is protected !!