PRESENTACIÓ DEL “MANIFEST DE LES BRANQUES I ALTRES PAMFLETS” A L’OCTUBRE CCC

PRESENTACIÓ DEL “MANIFEST DE LES BRANQUES I ALTRES PAMFLETS” A L’OCTUBRE CCC

L’acte de presentació va comptar amb albades, recital de poemes i interpretacions musicals. Les obres de Lluci Juan estaran exposades fins el 31 de juliol a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, València.

La presentació del llibre, que va tenir lloc al hall de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, va estar a càrrec de Ferran Navarro i Soriano (autor dels poemes) Francesc Ferrer (Editorial Denes) i Lluci Juan (artista visual), els quals van anar explicant fets i detalls vinculats al contingut del llibre.

Ferran Navarro i Soriano, Lluci Juan i Francesc Ferrer durant la presentació
del Manifest de les Branques i altres pamflets. Imatge: Ariel “El Negre”

L’acte va servir per conèixer els autors i la seua vinculació entre la poesia, l’art i el compromís polític i cultural. Tot va començar amb el cant d’albades per part de Maria Amparo i Eduard Serrano amb Ausiàs Navarro al tabal, els quals ens hi acompanyaren al llarg de tota la jornada.

A més, diverses persones van participar amb la lectura de poemes acompanyats per Brauli Dosquinzets a la viola rodada, vam comptar amb la interpretació musical de poemes a càrrec de Fanduval i de forma espontània es van afegir intervencions dels assistents, entre elles la del cantant Carles Enguix.

La sorpresa va venir amb la presentació del gravat Dolçaina Segrestada, inspirada en la cançó per a dolçaina de Ferran Navarro i Soriano arran els fets ocorreguts el 3 de juliol del 2020 durant la visita del rei Felip VI a València quan la policia va retenir a diversos manifestants – entre ells Ferran Navarro – requisant-los diversos objectes, entre ells la seua dolçaina.

Des del dia de la presentació i fins el 31 de juliol estan exposades a l’aparador de la llibreria Fan Set les obres originals de Lluci Juan que apareixen al llibre i el gravat de Dolçaina segrestada.

A més, les obres van acompanyades de “frames” impresos, extrets dels vídeos de les detencions policials durant la visita del monarca 2020 (d’autoria desconeguda) i de la Festa de la Infantesa del mateix anys quan un grup de manifestants d’extrema dreta, davant la inacció policial, va interrompre la cavalcada i agredir a diversos participants.

Vídeos Eduard Serrano:

– Vídeo/ Dolçaina segrestada (1’26’’)

– Moments (12’53’’)

– Resum presentació del Manifest Fan Set ( 19’28’’)

– Fan Set presentació Manifest 1 (3’24’’)

– Fan Set Presentació del Manifest 2 (3’21’’)

– Agraïment Lluci Juan il·lustradora (1’39’’)

error: Content is protected !!