SANT MIQUEL DELS REIS ACULL ELS CONCERTS DE JULIETA VENEGAS I KIKI MORENTE EN ‘FUSIÓ’, EL FESTIVAL QUE MESCLA LA MÚSICA AMB L’ART FLORAL

Les entrades es descarreguen en el web d’Enterticket a partir del 8 de març a les 12.00 hores

 Els concerts són gratuïts (cal abonar 2,50 euros per les despeses de la plataforma)

El monestir de Sant Miquel dels Reis acull la primera edició del festival ‘Fusió’, organitzat per la Direcció General de Cultura i Patrimoni en col·laboració amb la promotora BS Entertainment, que oferirà els concerts de Julieta Venegas (24 de març) i Kiki Morente (25 de març).

‘Fusió’ és una trobada amb els artistes, amb la seua música i les seues idees, amb els seus compromisos, i tot això envoltat d’un món de flors que atraparan l’església de Sant Miquel amb la seua bellesa i aroma.

Amb una estètica que naix de l’explosió de la primavera, i de la cultura rebel de Frida Kahlo, s’oferiran els concerts amb dissenys de l’espai característics que, gràcies a la col·laboració amb el Gremi de Floristes i Mercaflor, ompliran l’escenari d’ornamentació floral amb diverses apostes artístiques plenes de color entorn de les actuacions. La combinació de colors, olors i formes amb les flors, sumats a la presència i la música dels artistes, faran del conjunt una fusió perfecta.

L’accés als concerts serà gratuït a través d’una quota limitada d’invitacions. Caldrà abonar 2,50 euros per entrada, que és el que cobra la plataforma que gestiona l’emissió de localitats. Les entrades estaran disponibles des del 8 de març, a les 12.00 hores, a través del web d’Enterticket. Només es podran adquirir dues entrades per compra.

Julieta Venegas

El dijous 24 de març, tindrem el plaer de gaudir de la música de Julieta Venegas, la gran cantautora mexicana que tant marida l’estil floral de ‘Fusió’.

Cançons tan reconegudes com ‘Me voy’, ‘Limón y sal’ o ‘Andar conmigo’ han fet que esdevinga una de les artistes més volgudes i elogiades a un costat i a l’altre de l’Atlàntic. A més, l’any passat sorprenia amb l’estrena de diverses col·laboracions amb artistes tan diferents com actuals: ‘Lo siento BB:/’, amb Tainy i la superestrella del reggaeton Bad Bunny; ‘De ti’, junt amb el gallec Sen Senra; ‘17:21’, amb la formació basca Huntza, i ‘El paraíso’ amb l’argentí Nación Ekeko. El 15 de febrer passat publicava el tema inèdit ‘Cecilia’, cançó inclosa en la banda sonora original de la sèrie homònima de Paramount +.

Kiki Morente

L’artista Kiki Morente protagonitzarà la segona jornada de concerts en ‘Fusió’, el divendres 25 de març. Morente ve amb ‘El cante’, el seu segon disc, en el qual ha comptat amb la producció d’Enrique Heredia, el Negri, component de la banda La Barbería del Sur. Encara que pertany a una dinastia artística de gran solera, la seua carrera és encara recent.

L’obertura de portes dels concerts serà a les 20.00 hores i les actuacions començaran a les 21.30 hores.

‘Fusió’ pretén arribar a ser l’esdeveniment per excel·lència de la primavera en què es combina, d’una manera inèdita, música i decoració floral.

error: Content is protected !!