SANT MIQUEL DELS REIS PRESENTA L’ESPECTACLE DE DANSA ‘KABUL’ SOBRE LA REPRESSIÓ DE LES DONES AFGANESES

SANT MIQUEL DELS REIS PRESENTA L’ESPECTACLE DE DANSA ‘KABUL’ SOBRE LA REPRESSIÓ DE LES DONES AFGANESES

 L’elenc de huit ballarines està dirigit per la coreògrafa Rosángeles Valls

 Les entrades gratuïtes es descarreguen a partir de l’11 de maig

El monestir de Sant Miquel dels Reis presenta l’espectacle de dansa ‘Kabul’, sobre la repressió que pateixen les dones afganeses que des d’agost de 2021, quan els talibans es apoderar del govern, van perdre tots els drets com a éssers humans.

L’elenc, de huit ballarines, una actriu, una violoncel·lista i soprano i quatre xiquetes, posen en escena la situació de privacions a què són sotmeses en aquest país en el qual se’ls ha negat el dret a aprendre a llegir i a escriure, a treballar, a pensar i a prendre decisions sobre elles mateixes.

Kabul denuncia les condicions de les dones que viuen tancades a les seues cases i de les xiquetes sense futur. Afganistan és considerat el país més perillós del món per a les dones.

L’espectacle es representa en el claustre sud del monestir amb la particularitat que el públic assistent el visionarà dempeus des del primer pis. Un dels costats estarà adaptat per a persones amb discapacitat. La duració és d’una hora i els dies de funció són: 18, 19, 21, 22, 25, 26, 28 i 29 de maig a les 21.30 hores.  És gratuït i la reserva d’entrades es farà a través de Reserva la teua entrada a partir de l’11 de maig.

És una producció de la Direcció General de Cultura i Patrimoni. El guió i direcció és de la coreògrafa Rosángeles Valls, a partir d’uns textos de Rodolf Sirera.

error: Content is protected !!