TEATRE I UN CONCERT FAMILIAR AMB SEGELL VALENCIÀ A L’ARNICHES

  • ‘L’abraçada dels cucs’, un text de Paula Llorens, dirigit per Sergio Caballero i interpretat pels dos, es podrà veure el divendres 22 a l’Arniches
  • ‘El rock & roll també és cosa de xiquets… i de pares’ és el concert familiar que ofereix l’Arniches el diumenge 24 en sessió matinal

L’Institut Valencià de Cultura continua apostant pel talent valencià. ‘L’abraçada dels cucs’, de Paula Llorens, dirigida per Sergio Caballero i interpretada pels dos, és la proposta teatral del Teatre Arniches per al divendres 22 a les 20.30 hores. El diumenge 24 a les 12 hores, l’Arniches reactiva la seua programació Som Menuts oferint un concert de ‘rock’ per a tota la família: ‘El rock & roll també és cosa de xiquets… i de pares’, de Big 54.

“La presència valenciana és una cosa habitual en la nostra programació, però ens continua fent especial il·lusió rebre els nostres professionals i gaudir del talent de la terra. Aquest cap de setmana, a més, per partida doble”, ha dit Alicia Garijo, delegada de l’IVC a Alacant.

‘L’abraçada dels cucs’ és el fruit del talent de l’actriu i autora Paula Llorens (Premi Rambleta 2021 per ‘Yana o la malaltia del temps’) i de l’actor i director Sergio Caballero, dos pesos pesats de l’escena valenciana, i la combinació de dues generacions que reuneixen el seu talent i la seua visió per a contar aquesta història d’amistat poc corrent, una comèdia que ens conta com els llaços afectius poden sorgir en les situacions més inesperades i absurdes.

Aquest espectacle conta la història de Miguel, un professor de literatura amant de Larra que no suporta els seus alumnes, que desperta a la mateixa habitació d’hospital que Clara, una jove que ha oblidat com somriure. Els dos detesten la seua vida i el món en general i, per això, volen eixir d’allí i acabar allò que van deixar a mitges.

Torna Som Menuts a la programació de l’Arniches amb un concert per a tota la família a ritme de ‘rock’. La banda valenciana Big 54 oferirà en sessió matinal: ‘El rock & roll també és cosa de xiquets… i de pares’, un xou musical i didàctic en el qual s’explica als xiquets i xiquetes, mares i pares el naixement, l’origen i la posterior evolució i expansió del moviment musical més explosiu de la història: el ‘rock & roll’.

L’espectacle porta la signatura de Big 54, la banda liderada pel guitarrista Miguel Ángel Escorcia, músic de llarg recorregut artístic, a qui acompanyen en l’escenari Lucky Martínez, Celso Sierra.

error: Content is protected !!