VÍCTOR MANUEL ACTUARÀ DIVENDRES EN EL MONESTIR DE SAN MIQUEL DELS REIS EN LA SEUA GIRA 75 ANIVERSARI

VÍCTOR MANUEL ACTUARÀ DIVENDRES EN EL MONESTIR DE SAN MIQUEL DELS REIS EN LA SEUA GIRA 75 ANIVERSARI

La gira de l’artista recorre les principals ciutats del país amb una formació completa de músics sobre l’escenari.

El cicle ha penjat el cartell d’entrades esgotades per a tots els concerts.

És la quarta edició d’un projecte que fusiona la música i el patrimoni.

El cicle prosseguirà amb les actuacions de Quique González i Mastodonte.

Com cada divendres des que va començar el mes, la música en directe tornarà a sonar ‘A la llum de la lluna’ del claustre del monestir de San Miguel dels Reis, cicle organitzat per Cultura de la Generalitat, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

Després del pas de Xoel López, Sandra Monfort i La Maria en anteriors concerts, el cicle reprén el seu pols sonor este divendres 19 amb una de les grans figures de l’escena musical les cançons de la qual ja formen part de la memòria col·lectiva de diverses generacions. Víctor Manuel oferirà un concert molt especial amb motiu de la seua gira 75 aniversari delectant al públic amb el seu últim tour, La Vida en Canciones, en què abasta i reviu els seus llargs anys de música i carretera. Sota el lema El escenario todo lo cura, el cantautor asturià ha preparat una actuació en què resumeix, amb un repertori acuradament seleccionat, totes estes dècades repletes de cançons, vivències i anècdotes. Un recital que repassarà la seua trajectòria artística a través dels seus temes més coneguts i reconeguts, des de‘ Soy un corazón tendido al sol’ o ‘El abuelo Víctor’, passant per  ‘Solo pienso en ti’, fins ‘Nada sabe tan dulce como su boca’, entre molts altres. El subtítol del concert és un vers de ‘No seré nunca juguete roto’, cançó que Ana Belén i l’artista van cantar en ‘Para la ternura siempre hay tiempo’ (1986).

‘A la llum de la lluna’ prosseguirà la seua programació musical divendres pròxim 26 de maig amb el concert de Quique González, al qui prendrà el relleu divendres 2 de juny la banda Mastodonte per a posar punt final a esta festa lúdica que pretén conjuminar música i patrimoni. L’obertura de portes de tots els concerts serà a les 20.30 h, i les actuacions començaran a les 22.00 hores.

error: Content is protected !!