Xavo Giménez torna a l’Arniches amb ‘Espaldas de plata’ i Jimena Amarillo presenta ‘Cómo decirte, mi amor’

L’artista de pop Jimena Amarillo presenta ‘Cómo decirte, mi amor’ en l’Arniches el dissabte 12

L’actor i director Xavo Giménez torna a l’Arniches amb ‘Espaldas de plata’ el divendres 11 de febrer

L’artista de pop Jimena Amarillo presenta ‘Cómo decirte, mi amor’ en l’Arniches el dissabte 12

Cultura de la Generalitat ofereix a Alacant teatre i música aquest cap de setmana. La companyia La Teta Calva i la cantautora Jimena Amarillo estaran al Teatre Arniches el divendres 11 i el dissabte 12 de febrer a les 20.30 hores.

La delegada territorial de l’Institut Valencià de Cultura ha destacat d’aquestes dues propostes que: “Es tracta d’una oferta diversa en què conviuen espectacles d’artistes valencians de reconegut prestigi com és el cas de Xavo Giménez, i de talents emergents com és el cas de Jimena Amarillo”.

El divendres 11 de febrer, Xavo Giménez torna a l’Arniches amb ‘Espaldas de plata’, una producció en què signa el text, la direcció i que protagonitza amb Leo de Bari.

‘Espaldas de plata’ parla de les nostres decisions quotidianes i de les seues repercussions en el món, a través de dos executius que treballen en una agència de publicitat encarregada de la campanya d’un polític que ha passat uns anys en l’ombra per foscos casos de corrupció i que, ara, torna a la seua carrera professional. Una reflexió sobre els límits de l’ètica i dels principis, i les conseqüències de traspassar-los. 

Xavo Giménez és un dels artistes valencians de referència en el panorama nacional, i ha treballat amb les companyies més rellevants com L’Horta Teatre, La Pavana, La Dependent, El Punto G, Hongaresa, Purna Teatre i amb la seua pròpia companyia, La Teta Calva.

El dissabte 12 de febrer a les 20.30 hores torna la música a l’Arniches. El pop de la valenciana Jimena Amarillo que presenta el seu àlbum ‘Cómo decirte, mi amor’. Un concert en què les cançons conten una història amb principi i fi, i que, segons la mateixa Jimena: “Tenen molt d’autobiogràfiques”. Hi han col·laborat: Pau Roca, músic, productor i fotògraf valencià, Marc Greenwood, Manu Belize, Alex Ferrer (col·laborador Morad, Shego, Marc Seguí i Sebastián Cortés, entre molts altres) i Chris Carmichael, responsable dels arranjaments de corda en discos com Speak Now de Taylor Swift, 1972 i Nashville de Josh Rouse i altres d’Owl City, Buddy Guy, Flying Colors, etc.

error: Content is protected !!