COL·LECTIVA D’ARTISTES BRASILERS A MUSEARI

Col·lectiva d’artistes de Brasil

El projecte ha estat coordinat pels artistes Waldírio Castro i Eduardo Bruno, que presenten a MUSEARI una selecció de set artistes que aquest any 2022 també han estat a la Mostra Museari Queer Art 6, exposició presencial al Museu de Belles Arts de Xàtiva.

Es tracta d’Aires (artista travesti de l’equip educatiu del Museu da Imatge del Som de Ceará); Filipe Alves (artista visual, educador i investigador); Cauê Henrique “Caeu” (periodista, comunicador, fotògraf, dissenyador i artista visual, investigador de la imatge); Marília Oliveira (artista visual interessada per la memòria, autoficció, qüestions de gènere i sexualitat); Terroristes de l’Amor (col·lectiu format per Dhiovana Barroso i Marissa Noana); João Paulo Lima (artista performer, educador i escriptor); Rhamon Matarazzo (artista de teatre, especialitzat en art i educació, implicat en la lluita per la dignitat de les persones amb VIH).

Obres de la Col·lectiva de Brasilers a MUSEARI:

  1. Sutura sobre fotos de criança trans(viada). Aires. Impressió en paper fotogràfic amb costura. 2022. “Suturar fotos na tentativa imaginativa de costurar as feridas de uma infância”.
  2. Nosso Senhor dos Des-votos. Filipe Alves. Performance. 2021.
  3. Cyborgue 03. Cauê Henrique (Caeu). Fotografia de foto-performance. 2018.
  4. Remissão. Marília Oliveira. Foto-performance. 2016.
  5. Terraaterra Bandeira. Terroristas del Amor. 113x160cm. 2019. Pancarta, bandera de tela cosida.
  6. Devotees. João Paulo Lima. 2021. Videodansa. Link vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=umRjz-csghU
  7. Paz no futuro e glória no passado. Rhamon Matarazzo. Videoperformance. 2022. Link vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=Pk7so7pvcUE
error: Content is protected !!