EL PROGRAMA ‘CULTURA ALS CAMPUS’ DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA INICIA A BURJASSOT UN CICLE SOBRE INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL AL CINEMA

EL PROGRAMA ‘CULTURA ALS CAMPUS’ DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA INICIA A BURJASSOT UN CICLE SOBRE INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL AL CINEMA

El programa ‘Cultura als campus’ de la Universitat de València inicià este dimecres 24 d’abril, al campus de Burjassot, el cicle de pel·lícules ‘La intel·ligència artificial al cinema’. Les projeccions se celebraran en la Saló d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i seran sis pel·lícules sobre aquesta temàtica. L’entrada és lliure. Totes les sessions començaran a les 18 hores.

La primera de les projeccions és la pel·lícula còmica ‘El jovencito Frankenstein’ (1974) dirigida per Mel Brooks. Aquesta paròdia del cinema de terror clàssic, que és una de les més recordades adaptacions cinematogràfiques de la novel·la de Mary Shelley, serà presentada pel professor de Comunicació Audiovisual de la Universitat de València, Antonio Méndez Rubio.

Al maig el cicle prosseguirà amb dos títols emblemàtics en la història del cinema. El dimecres 8 de maig, es projectarà ‘Blade Runner’ (1982), de Ridley Scott. La cinta serà presentada pel professor de la Universitat de València, Salva Bayarri i el dimecres 22 de maig, ‘Ex Machina’ (Alex Garland, 2014). La presentació del film serà a càrrec del professor de la Universitat Emilio Soria.

El cicle es reprendrà amb el nou curs per la celebració de la convocatòria d’exàmens durant els mesos de juny i juliol.

Concerts i dansa

El cinema no és l’únic art que arriba a l’alumnat de Burjassot a través del programa de ‘Cultura als campus’. L’esplanada de la cafeteria d’aquest campus acollirà dimecres 15 de maig, a les 14 hores, el concert dels joves rapers valencians Kromo & Kuare. El mateix escenari que va acollir la setmana passada una performance de dansa amb la companyia C-DANSA, del CDPV.

error: Content is protected !!