RÀFOL DE SALEM S’UNEIX A la XARXA DE MUNICIPIS PER L’ART QUE ESTÀ CREANT Col·lectiva 27

Col·lectiva 27, és una associació cultural amb seu a Cortes de Pallars, continua sumant municipis interessats a acostar l’art més actual als seus veïns.

El pròxim dia 25 de Juliol, a la Sala Audiovisual del Museu de l’Oli, s’inaugurarà Olympe Ràfol, exposició d’art contemporani que homenatja la figura de Olympe de Gouges coincidint amb la setmana cultural.
Ángela Bataller i Sonsel’*Art (Sonia Miñana) són les artistes de Ràfol seleccionades a través d’una votació popular organitzada per l’Associació de Dons de Ràfol, per a participar juntament amb les artistes que formen Col·lectiva 27.
En aquesta ocasió, la Col·lectiva arriba amb obres inèdites de Mayte Navarro Golf; amb l’obra denuncia de Tania Ansio que va participar en la Biennal de València; el teixit sostenible d’Ana Tomás; el minimalisme de les escultures de Tham Casany; els últims monotips de Kita Pardo; els olis intimistes de Hope Campos i els paisatges impossibles d’Inma Peiró.
A més, les dues associacions han programat un podcast en directe per al dia 28 a les 19 hores, teixint així l’intercanvi cultural i social que busca la Col·lectiva. L’acte inaugural comptarà amb la col·laboració d’Ana Isabel Arellano que realitzarà la performance “Connexió”.
L’exposició podrà veure’s fins el pròxim dia 30 de Juliol.

error: Content is protected !!