RANDOLPHO LAMONIER EN MUSEARI · MUSEU DE L’IMAGINARI

Des d’aquest 17 de novembre coneixem una mica més l’obra de Randolpho Lamonier que pot visitar-se a MUSEARI en l’exposició que porta per títol. «ABOUT THIS PROJECT»

Randolpho Lamonier (Contagem, 1988) és artista visual graduat a l’Escola de Belles Arts de la UFMG, Brasil. El seu treball integra diferents mitjans, com la pràctica en art tèxtil, dibuix, fotografia, vídeo i instal·lació. En la seua investigació, la paraula i la imatge estan sempre en diàleg i solen abordar la micro i macro política, urbanitats, relats sentimentals, cròniques, diaris i múltiples interseccions entre la memòria i la ficció.

MUSEARI · MUSEU DE L’IMAGINARI és un museu en línia, una institució permanent, sense fins de lucre, al servei de la societat i oberta al públic, que adquireix, conserva, estudia, exposa i difon el seu patrimoni.

Els objectius principals de MUSEARI són la promoció de l’educació artística i de la història com a instruments fonamentals per a la defensa dels drets humans, amb especial èmfasi en el respecte a la diversitat sexual.

error: Content is protected !!