10 anys de Festival de Circ i Teatre al carrer d’Ontinyent

L’any 2012 encetàvem la primera edició del “Festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent”, un projecte modest que pretenia dinamitzar i impulsar el comerç de la ciutat durant les dates nadalenques, i que oferia una programació dirigida a un públic familiar.

Vista la bona resposta, l’any 2014 es va realitzar un canvi estratègic per tal de consolidar-lo i transformar-lo en un
esdeveniment cultural de referència per a tota la Vall d’Albaida i les comarques veïnes. A poc a poc, el festival ha anat creixent en programació, accions i oferta de recursos per garantir una programació variada d’un nivell i qualitat importants. Hem fomentat l’augment de companyies valencianes, alhora que hem inclòs en les darreres programacions companyies nacionals i internacionals.


Les nou edicions anteriors -amb una edició especial l’any 2019 que va comptar amb una prèvia de 4 espectacles en el
mes d’octubre-, han aconseguit la fidelització del públic, tal com ho demostra el gran nombre de persones de totes les edats que assisteixen als diferents espectacles programats.


Arribem ara al 10é Festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent amb el mateix entusiasme i les mateixes motivacions: apropar la il·lusió de la cultura del circ als diferents barris, transformant els carrers i les places en espais escènics per tal de convertir l’espai públic en un lloc de trobada d’artistes i públic. És un gran plaer coordinar aquest esdeveniment cultural inclusiu i accessible, i omplir de color i de somriures la nostra ciutat en aquestes dates tan
especials.


Vull agrair també el reconeixement rebut en totes les edicions anteriors de l’Institut Valencià de Cultura i, per acabar, vos convidem a gaudir una vegada més de l’atractiva i variada programació de les companyies seleccionades per a l’edició d’enguany.


Sayo Gandia. Coordinadora del Festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent

error: Content is protected !!