Alina González exposa en Museari

Alina González exposa en Museari

Des del 17 d’octubre exposa la seva obra a MUSEARI Alina González “El cos Trans/gredit”

Aquest grup d’imatges fa al·lusió a les sèries “El cos trans/gredit” (2018) i “De mites i altres narracions profanes” (2020, en procés). Abans d’això, vaig viure durant anys com a persona heteronormal, treballant en la funció pública sense deixar de banda el meu quefer com a artista, de manera que la meva pintura es feia ressò d’aquell món hostil i institucional.

Era una pintura esquinçada i dolorosa, de taques violentes, amb una paleta reduïda al blanc i el negre. Sortint d’aquest normatiu i kafkià univers, vaig començar per transvestir-me, i va ser així com, a través d’un univers desconegut però alhora evocador, vaig trobar la transsexualitat i la meva pròpia identitat de gènere fent servir l’art com a mitjà d’expressió.

error: Content is protected !!