ANPEC EXPOSA “DEJANDO HUELLA” 25N EN LA CASA DE LA CULTURA DE MANISES

L’exposició “Dejando Huella”,  reivindica el 25N “Día Internacional contra la Violència de Génere” i consta de 30 obres ceràmiques que interpreten sabates i petjades convertides en icones que capten la nostra atenció, i que ens fan reflexionar sobre la vida. . Cada obra va acompanyada  de missatges escrits, son textes en defensa dels valors humans, el respecte a les persones i  la no discriminació de génere i la diversitat.

Caminem, tropecem i seguim caminant, cadascú a la seua manera, amb diferents petjades –“A qui judge el meu camí, li  preste les meues sabates”

Ceràmica de Maribel Salas

“Camina i el món caminarà amb tu, Para’t i el món seguirá sense tú” “Tú tries el teu camÍ”.

ANPEC (Asociación Nacional de Profesionales en Cerámica) està integrada per artístes i professionals del món de la cerámica repartits per l’ambit nacional des de 1990 per representar, defensar i promocionar els interessos, socials i culturals dels seus associats.

“Dejando Huella” está a la Casa de la Cultura de Manises, (València), municipi protegit contra la violencia de génere.  des del 4 de novembre al 28 de decembre de 2022,

El día de la inauguració van fer una performance “Sueños rotos” amb les artístes Lasimone i Kita Pardo.

Ceramistes participants:

XIMO NAVARRO SOLER, MARIBEL SALAS, ANGELES VELAZAQUEZ, JULIA DOBON, ENRIQUE ORTS ALCOVER, ISABEL MARQUES, AMPARO SANTAMARINA, DOLORES TORRENT PIQUER, DOLORES TORRENT PIQUER, CERART (AMALIA, JULIA, VICEN, ROSA), NURIA IBAÑEZ FORES, BELEN BOLLO, LASIMONE -ROSA MARIN –PERFORMANCE, ISABEL PUIG SOLER, CARMELA TELLO, DANIEL MAÑERO, MARIA LUISA LANZAROTE FRANCO, MOMOART – PALOMA Y AGUDIN, DESIREE VAÑO MONTO, CARMEN MARCO y PEPE ROYO, PEPA ALBEROLA, MARCELY COMPANY, DOUGLAS SCHULTZ, MARIBEL MARTINEZ ESTESO, PILAR MARTINEZ SIRVENT, NORA PASTOR, DAVID SANCHEZ TAMBORERO.

error: Content is protected !!