AVVAC convoca noves jornades de professionalització cercant una veu comuna per continuar defensant i exigint el respecte al que s’ha construït des de l’autonomia i llibertat

AVVAC convoca noves jornades de professionalització cercant una veu comuna per continuar defensant i exigint el respecte al que s’ha construït des de l’autonomia i llibertat

AVVAC reconeix este any la trajectòria de José Luís Pérez Pont al capdavant del Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana

Són moments d’emergència per a repensar i defensar moltes de les pràctiques, processos, programes i institucions que estan sent amenaçades, censurades i cancel·lades. També volem reivindicar la competència de moltes de les persones professionals que en aquests dies han estat destituïdes, sense causes específiques i sovint improcedents dels seus llocs de treball. Però el més flagrant és la impunitat i el menyspreu cap al diàleg i la consulta de certes decisions amb el sector professional associat i l’acadèmic.

És per això que enguany AVVAC, que anualment convoca a la gent associada i al públic en general a unes Jornades de professionalització per abordar les temàtiques adients a les especificitats del sector, ha reconsiderat aquesta situació com un marc on compartir amb la resta d’associacions de les arts visuals aquestes problemàtiques. La finalitat és tenir una veu comuna per continuar defensant i exigint el respecte al que s’ha construït des de l’autonomia i llibertat de programes.

Treballar amb la resta d’associacions no és nou per AVVAC; i com sempre volem agrair a les companyes i companys d’AVCA (Associació Valenciana de Crítics), ANIAV (Associació Nacional d’Investigadors d’Arts Visuals), MAV (Mujeres en las Artes Visuales – delegació València) i AVPD (Associació Valenciana de professors de Dibuix) el seu recolzament en la seua participació en les Jornades.

Per tant, us convoquem dimecres 20 dedesembre a les 16:30h al’Octubre Centrede Cultura Contemporània a les pròximes jornades de Professionalització de les Arts Visuals. És un moment en què necessitem ser conscients del que volem defensar i del que volem protegir per a no veure’ns en breu temps on ja ens van estar amb les polítiques de malversació, instrumentalització i manca de transparència de l’època de Consuelo Ciscar i companyia.

Aprofitem per a convidar-vos a les 19h a l’entrega del reconeixemenat José Luís Pérez Pont pel seu treball al capdavant del Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana; pel seu compromís en aprofundir en la professionalització d’un sector i fer-ho des de les bones pràctiques i amb col·laboració amb les diverses associacions del sector.

Finalment, cal recordar que sense un col·lectiu associat i combatiu no podrem canviar allò que ens afecta; associar-se obri el camí de la nostra veu i així atendre la mateixa especificitat en les polítiques públiques cap a les Arts Visuals.

error: Content is protected !!